Pulzar

Partyajánlók

2020. március 6., péntek

2020. március 6., péntek

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2020-03-06] Raveyard pres. Under Black Helmet, Parallx
     

    Tavaszi szezonunk második etapjaként a Dürer Kert nagytermét fogjuk bevenni, méghozzá Under Black Helmet és Parallx vezényletével, akik mögött ezúttal sem marad el a nívós szupport, hiszen érkezik a bécsi illetőségű Dimitar Georgiev , akinek zenéi tavaly első helyen szerepeltek Dax J és Paula Temple playlistjein, illetve ott lesz a hazai underground élvonalból Man + Machine, illetve Mankind is.
    Bővebben
  • [2020-03-06] Pure Lust Pres. Acid Pauli Live! (DE)
     

    Külön odafigyelést igényel a pH értékünk. Martin savbázis alapú tömény fennforgására lehet számítani, ami megterhelően hathat szervezetünkre. Kérünk titeket, hogy tánccal oldjátok a hajópadlót.
    Bővebben
  • [2020-03-06] Beat Safari: BURR OAK (FR)
    @ Dürer Kert

    Bár maga a zenei formáció nemrég indult, sokatok számára már biztos nem ismeretlen The Clamps és Opsen Music (korábban Signs) új projektje!
    Bővebben
  • [2020-03-06] Therapy Sessions: 3rdKnd : The Outside Agency : Merikan
     

    Therapy Sessions Budapest
    Bővebben
  • [2020-03-06] Technokunst Dtrt Spcl ▩ Dj Assault
    @ LÄRM

    Detroitnak nem csak sötét és komor oldala van. Van egy laza, konvencióktól mentes és magát nem komolyan vevő kifigurázós része is, ami szintén egy önálló stílust teremtett az évek alatt. A "booty bass", mely a techno, electro, hip hop, r'n'b összekevert elegye, évek óta rendületlenül termeli magából ennek a különleges közegnek a tánczenéit. Ennek a stílusnak a legemblematikusabb képviselője látogat 10 év után újra hazánkba. A mixmester, a partyfőnök és a legnagyobb hátsók elsőszámú rajongója Dj Assault in da house!
    Bővebben
  • [2020-03-06] Octopus ■ #TechnOrgasm
     

    A közkedvelt budapesti Octopus bulisorozat ezúttal hivatalosan is a mennyekbe repít a legvidámabb #tech_house és a kőkemény #techno zenékkel! Kedvenc polipunk ezúttal óriás merülést hajt végre, hiszen Budapest egyik legnagyobb klubját fogja magával rántani és elragadott lelketlen kalózókkal telepakolni! A Heaven Club Budapest teljes fedélzete retteghet, hiszen felbőszült polipunk mindent be fog vetni, hogy rabul ejtse a vendégeket!
    Bővebben
  • [2020-03-06] Deep House Budapest & Friends
     

    Budapest legújabb undeground klubját a Фабрика / Fabrika-t ezúttal melodic house és techno ütemekkel töltjük meg.
    Bővebben
  • [2020-03-06] RAW CII
     

    Önző, hataloméhes és sikeres. Végre egy lehetsz azzal, aki nem ismer határokat és szégyentelenül bújhatsz uralkodásra született karakterek bőrébe. Használd ki a személyiségüket, rejtsd az arcod az övék mögé, miközben mindenki úgy táncol, ahogy te fütyülsz. Nem ciki a zenei propaganda, főleg ha egy Captain Knuckles, COLLECTIVE MACHINE és Szebi vezette hibrid diktatúra áll az élén. Hatalomfüggő underground diktátor rezsim, március 6-án az Aetherben.
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó