Pulzar

Partyajánló

Pavilon pres. LivingRoom New Year's Eve

Fellépők
Dátum 2019. december 31.
Stílus Electronic
Pavilon pres. LivingRoom New Year's EveTöltsd az év utolsó napját a LivingRoom csapatával. Visszatérünk nyári rezidenciánkra, a Nehru partra. A tőlünk jól megszokott családias hangulattal, a legfinomabb zenékkel, kellemes italokkal és forró hangulattal várunk Titeket, szilveszterkor is.

Pavilon pres. LivingRoom New Year's Eve

Töltsd az év utolsó napját a LivingRoom csapatával. Visszatérünk nyári rezidenciánkra, a Nehru partra. A tőlünk jól megszokott családias hangulattal, a legfinomabb zenékkel, kellemes italokkal és forró hangulattal várunk Titeket, szilveszterkor is.

A téliesített Pavilon ad otthon ezen az estén eseményünknek. Ha unod a tömegrendezvényeket vagy csak szeretnél a barátaid társaságában lazulni...itt a helyed.
Este 8-tól, egészen másnap reggel 6-ig miénk a "tér". A LivingRoom csapatából Csaky és Dorothy T., illetve az este egyik vendég fellépője a progi mágus; Squirrel Project lesz.
...és ha ez még mind nem lenne elég: mérsékelt ital árakkal, meleg étellel, és még egy VENDÉG FELLÉPŐVEL is készülünk Nektek.
Az eseményen "becsületkassza" fog üzemelni, 2000 Ft hozzájárulást nagyon szívesen fogadunk Mindenkitől, aki segítené az esemény sikeres létrejöttét.
A hely befogadóképessége miatt, a LivingRoom-tól megszokott "guest list” lép életbe. Az esemény zártkörű, így csak azok fognak tudni részt venni a bulin,akik az eseménynél rányomnak az "OTT LESZEK" gombra.
Egy szó, mint száz...gyertek és köszöntsük együtt a 2020-as évet!

www.facebook.com/​events/​737990990038918/​

Helyszín

  • PaviloN

    Nehru part Budapest, Hungary 1093

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó