Pulzar

Partyajánlók

2019. november

2019. november

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

« 1 2 3 4 5 »
  • [2019-11-23] Sterbinszky Classic Allnightlong | Birthday Party
     

    Sziasztok! Idén is várlak Titeket szeretettel a születésnapi maratoni classic szettemmel. Találkozunk az Akvárium Klubban! // My dear Fans! See You all this year too at my birthday classic set in Akvárium Club!
    Bővebben
  • [2019-11-22] Taechno w/ Moteka
     

    Az Aether pénteki vendége Moteka, a francia producer Pierre Delort legújabb projektje.
    Bővebben
  • [2019-11-08] Technokunst Club ▩ Kwartz
     

    Kwartz a Spanyol iskola jeles, újgenerációs képviselője. Fiatal kora ellenére már 2013 óta a Polegroup label művésze, az ügynökség tagja. Miután Oscar Mulero (oficial) leszerződtette, kinyílt számára a világ. Olyan labelek álltak érte sorba, mint a Tommy Four Seven igazgatta 47, vagy Svreca jegyzett Semantica, de az experimental körök egyik legelismertebb gyüjtőtégelye a Horo jegyzi Kwartz első LP kiadványát. Ő és P.E.A.R.L. volt, akik egy új lendületet adtak a spanyol hangzásnak és a mai napig megállíthatatlanul a világ vezető kiadványait köszönhetjük nekik. Tavaly már izelítőt kaphattunk Pearl által ebből a lendületes és friss hangzásból, amit azóta is emlegetünk. Nem is volt kérdés, hogy Kwartz is kihagyhatatlan fellépője lesz a Technokunst szezonjának.
    Bővebben
  • [2019-11-17] THe AFTER
     

    A monstre BÓNUSZ Electronic Music Festival 2019 - official event - immáron tizenegyedik éve töretlenül - vasárnap reggel újra jelentkezik a THE AFTER.
    Bővebben
  • [2019-11-02] Torso w/ Jaffa Surfa
     

    November első szombatján érkezik a csapat az Ambientbe.
    Amikor először sétáltunk le a lépcsőn, számunkra teljesen új hangulattal találkoztunk, mintha egy másik város eldugott pincéjébe érkeztünk volna. Kellően sötét és elvarázsolt. Egy pillanatra mintha Gaspar Noé karakterekké változnánk.
    Bővebben
  • [2019-11-23] Truesounds Music pres. Martin Roth (Anjunadeep, Get Physical)
     

    A parádés szezonkezdést illetően először is szeretnénk köszönetet mondani nektek, hogy jelen vagytok a rendezvényeinken, ezzel is új erőt adtok nekünk a további estekhez. Az új helyszínt jól belaktuk, 2 teltházas bulin vagyunk túl.
    Bővebben
  • [2019-11-22] VégrePéntek! w/ Luis M (P)
     

    Folytatjuk VégrePéntek! sorozatunkat kedvenc kis helyünkön, az Ambientben. Ezúttal Portugáliából érkező külföldi vendégünkkel Luis M-el pörgetjük meg a késő őszi éjszakát, a két rezidens TSU és Wegha mellett.
    Bővebben
  • [2019-11-29] Welcome HORST
     

    Add ki király! A klubcsere program második ,"Aether x HORST" dupla epizódjának keretei között, először mi látjuk vendégül osztrák szomszédainkat. A bécsi HORSTban programszervezőként is jelenlévő Bono Goldbaum a legmenőbb nemzetközi nevekkel tölti meg klubjukat, ahova decemberben a mi rezidenseink is meghívást nyertek.
    Bővebben
  • [2019-11-01] Welcome RED58 w/ Omar M, Emilio
     

    Add ki király! A klubcsere program első "Aether x RED58" állomása után visszavágóként a barcelonai RED58 klub két rezidense Omar M, és Emilio látogat el hozzánk november elsején, hogy képviseljék a világ egyik legjobb városának legmenőbb underground klubját. Omar elkötelezett klub tulajként és mániákus lemezgyűjtőként legjobb rezidensével karöltve garantáltan szuper szettel érkzik. Egy éjszakányi Barcelona Budapesten: kötelezően ajánlott!
    Bővebben
  • [2019-11-02] Y-Production & Dance Moment presents: Oneness (Charity Party)
     

    Először áll össze a Dance Moment, a Y-Production és a Progsession Crew csapata, méghozzá egy igen nemes cél érdekében. Amellett, hogy DJ-ink törekszenek egy felejthetetlen éjszakát teremteni a nektek, szeretnénk segíteni is az arra rászorulóknak.
    Így a buli nyereségének teljes egészét felajánljuk az Autizmus Alapítványnak, akik 1989 óta foglalkoznak az autizmussal élő emberek és családjaik életminőségének javításával.
    Kezdeményezésünkhöz csatlakoztak fellépőink is, akik szintén lemondanak a tiszteletdíjukról ezen az estén.
    Bővebben
« 1 2 3 4 5 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó