Pulzar

Partyajánlók

2019. május

2019. május

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

« 1 2 3 4 5 6 »
  • [2019-05-04] Lick The Click! Sunburst
     

    Kedves Lick the Click! barátok!

    Örömmel értesítünk benneteket, hogy minden adott a kilencedik Sunburst idényhez, már csak ti hiányoztok! Amennyiben az időjárás engedi május 4-én szombaton, délután kettőkor felvonjuk a macskás zászlót az A38 Hajó Orrterasza felett és feltesszük a szezon első lemezét. Este tízig egy remélhetőleg emlékezetes nyár nyitányát ünnepeljük mindannyian, amely során természetesen előkerülnek majd lassan egy évtizednyi történetünk kedvencei is, és a legfrissebb gyűjtéseinket is bemutathatjuk végre nektek.
    Bővebben
  • [2019-05-18] Lock Budapest meets Club Prestige
     

    Május a szezonzárók hava, a Lock Budapest meets Club Prestige sorozatunk nyári szünetel, hogy ősszel bombaként robbanhasson vissza a budapesti éjszaka forgatagába.
    Cinkos mosolyok, tánc hajnalig, egy éjszaka, ahol találkozik múlt és jelen, az elmúlt évek közkedvelt slágerei és az új hullám táncolható ütemei, erről Te se akarj lemaradni!
    Bővebben
  • [2019-05-10] Lock The House w/ Jody Wisternoff
    @ LOCK Budapest

    Jody Wisternoff már harcedzett veteránnak számít a szakmában. Karrierje 14 éves korában indult, s már az első kiadványa azonnal „kasszasiker" lett, a kritikusok álla pedig a padlón koppant. Jody rögtön elismert producer, DJ és remixer lett. Történt pedig mindez a '80-as évek végén, amikoris a legendás bristoli duó, a Smith & Mighty beengedett a stúdiójába két kis suhancot, akik Tru Funk Posse-nak nevezték magukat. Természetesen Jody-ról és fiatalabbik fivéréről, Sammy-ről van szó. E két autodidakta, pubertáskorban lévő kissrác figyelemreméltó trackek egész sorát készítette el egy ZX spectrummal, egy casio keyboarddal és négy szalagos felvevővel. A testvérpár ezzel az eszköztárral egészen komoly kis hiphop zenéket „imitált", és nemcsak ők találták ki, hanem saját maguk is masterelték a muzsikákat.
    Bővebben
  • [2019-05-10] Marcelo Vasami (Arg) by PrimeFm & DHBP
     

    Marcelo Vasami az "argentin csodagyerek" Hernan Catttaneo kedvenc warm up dj je visszatér az Akvárium // VOLT Lokálba, ahol varázslatos hangzásvilágával kápráztatja el a rajongóit és mindenkit aki velünk tart.
    Bővebben
  • [2019-05-17] Marco Bailey by The Etiket on Tour
     

    Black Mamba pres. The Etiket on Tour pres. Marco Bailey, Sikztah, Steam Shape, Shabaam
    #akvablackhall / KisHall
    Bővebben
  • [2019-05-04] Markus Schulz // Akvárium Klub
     

    Mindenki készüljön, május 4-én ugyanis az Akvárium Klub NagyHalljában zenél majd Markus Schulz! A német származású trance és progresszív zenei producer és DJ elképesztő népszerűségnek örvend, jelenleg az USA-ban, Miamiban él. Hetente jelentkező rádió műsora a „Global DJ Broadcast”, illetve a Coldharbour Recordings alapítója. Állandó vendége a legmenőbb kluboknak és a legnagyobb elektronikus zenei fesztiváloknak, most pedig az Akvárium Klub NagyHallját is meghódítja majd legújabb set-jével.
    Bővebben
  • [2019-05-03] Metronóm ▩ Jensen Interceptor
     

    Jensen Interceptor a jelen elektrószcéna egyik legaktívabb producere: zenei univerzuma éppen olyan feszes, gyors és szívós, illetve pörköli oda elénk az égett gumiszagot a karcosságával, mint a hatvanas évekbeli elit GT csodaautó, amiről a nevét kapta. Az ausztrál beatnepper nyughatatlanul teríti az árut a legnagyobb kiadóknál, mint Lone Romantic, Central Processing Unit, Cultivated Electronics, Zone és Mechatronica. Első magyarországi fellépésén Sematic4 és a Metronóm társaságában lesz ki az est mind a négy kereke.
    Bővebben
  • [2019-05-11] Miss Monique (UA) All Night Long
    @ Analog Music Hall

    Az ukrán hölgy nem csak bájos, de zeneileg is érett, előremutató és izgalmas.
    Bővebben
  • [2019-05-03] Mojo & Bladerunnaz + Starlight pres. Netsky
     

    A Bladerunnaz 20. évét különleges bulikkal ünnepeljük. Az első félév klubszezonjának zárásaképp Netsky látogat el az Akvárium Klubba. A belga világsztár mellett T & Sugah, azaz a Liquicity két népszerű és tehetséges DJ-je első alkalommal érkezik Budapestre.
    Bővebben
  • [2019-05-24] MOJO pres Friday
     

    MOJO Friday hosted by Bladerunnaz
    #FRIDAYA38 | "Hajó az idő"

    A menü továbbra is a szokásos: jungle, liquid, deep drum and bass és koktélakciók!
    Bővebben
  • [2019-05-31] MOJO pres Friday
     

    MOJO Friday hosted by Bladerunnaz
    #FRIDAYA38 | "Hajó az idő"

    A menü továbbra is a szokásos: jungle, liquid, deep drum and bass és koktélakciók!
    Bővebben
  • [2019-05-08] MOOD pres. ~ Season Start ~
     

    Hello Friendz !

    Tavaly nyáron teljesen beleestünk, idén sem tudunk meglenni nélküle, mindent ott folytatunk, ahol abba hagytuk. Ez pedig nem más, mint a PONTOON ...
    Bővebben
  • [2019-05-11] Műhely ▩ ▩ Axel Picodot
     

    Axel Picodot az egyik legígéretesebb fiatal techno producer és DJ Franciaországban. Settjeiben a gyors ritmusok és a súlyos basszusok alapvető elemek. Zenéiben szeretettel használ indusztriális hangzásokat, perkusszív elemeket. Az ARTS, Grounded, Raven Sigh, Wrongnotes kiadóknál is jelentek meg már trekkjei emellett olyan előadók keverik zenéit mint Dax J, Paula Temple, Rebekah, vagy Perc. Jelenleg európában turnézik, ahol Amszterdam, London, és Párizs klubbjai mellett a budapesti Lärmet is meglátogatja.
    Bővebben
  • [2019-05-24] New Beat és a Dürer Kert bemutatja: OmarSouleyman
     

    A Közel-keleti lakodalmas techno királya visszatér Budapestre!
    Bővebben
  • [2019-05-10] Next Level ■ Modestep I HUCCI
     

    ■ Next Level ■ Modestep I HUCCI ■ Máj 10. ■ Akvárium Klub ■
    Bővebben
  • [2019-05-31] Octopus ■ Season Closing
     

    ■ Season Closing Party ■

    Kedvenc polipunk május 31-én zárja le a klubszezont, mi pedig ismét bevesszük a város legexkluzívabb klubját!
    Bővebben
  • [2019-05-17] Peach ▩ ▩ Designer Drums
     

    "Energiagombóc" - az utóbbi idők kedvenc és legrövidebb önjellemzése május közepi vendégünktől, Peach-től, azaz a kanadai születésű Serena Passiontől származik. A pár éve már Londonban élő Peachnek saját műsora van az egyik legklasszabb underground rádióban, az NTS Radio-n, ami formálta a - szívünkhöz közel álló - stílusokon átívelő és a fenti leírásnak megfelelő vibráló, energikus mix-hozzáállását. Ahogy a Discwomanes podcastjéhez fogalmaz: 'I don't think i've been ever very good at the chill thing'
    Bővebben
  • [2019-05-25] Playground presents: DMITRY MOLOSH - MOSHIC - CRISS SOURCE
     

    Május 25-én egy elektronikus zenei ünneppel várunk Budapesten, a Premier Club-ban!
    Három jelentős nemzetközi fellépő művésszel és színes hazai névsorral, két teremben mutatjuk be a progressive zenei világ jelenét, illetve klasszikus állomásait, mindezt egy hosszabb hangvételű bulival, este tíztől reggel hétig.
    Bővebben
  • [2019-05-24] Premier Club presents: Tiga
     

    Május 24-én a Premier Club szezonzáró eseményén egy igazán különleges előadót látunk vendégül. Tiga az elektronikus zenei spektrum széles mesgyéjén mozogva egy műfajilag nehezen behatárolható, eklektikus művész, akinek fellépései igazán egyedi élményt nyújtanak.
    Bővebben
  • [2019-05-31] Prime FM pres. CHICOLA (ISR /Lost & Found)
     

    A zseniális Chicola egy hosszabb dj szettel érkezik az Akvárium / Volt Lokáljába a hazai csapattal kiegészülve.
    Sokan leszünk csatlakozz időben. ;)
    Mindenkit szeretettel várunk!
    Bővebben
« 1 2 3 4 5 6 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó