Pulzar

Partyajánlók

2019. április

2019. április

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

1 2 3 4 »
  • [2019-04-04] Drum Club
     

    ▩ LÄRM ▩ Drum Club ▩ ▩ Mindscape ▩
    Bővebben
  • [2019-04-05] LavaLava x Cruisin: Denis Sulta
     

    A tavaly februári Lärm-es első Sulta bulin már érezhető volt, hogy valami elkezdődött és a nyári A38-as happeningen egyértelművé vált, hogy tökéletesen működik a kémia Denis és a műértő közönség között. A LavaLava meghívására április 5-én ismét Budapestre érkezik a tejfelszőke glasgow-i és ezúttal a Cruisin-nal karöltve teszi még magasabbra a lécet! Készüljetek kettő teremre és a főváros lenyűgöző fényeire!
    Bővebben
  • [2019-04-05] Friday Downtown
     

    Bladerunnaz pres. Friday
    Bővebben
  • [2019-04-05] A Császár új ruhája ▩ ▩ Cosmo Vitelli
     

    Ugyan a klub táncterén nem tartjuk ildomosnak a mobilok villódzását, Cosmo Vitelli első ittlétekor a tömegbe vegyülve azért csak-csak perverz elégedettséggel töltött el minket az egy négyzetméterre eső, titokban Shazamozni igyekvők látványa. 2016-os elképesztése után a cselszövő francia most visszatér egy másodszori agytágításra, mely remélhetőleg annyira jól sikerül majd, hogy soha többé nem férünk már át a kijáraton, és örökre a rajtunk kísérletező szelekciójának foglyai maradunk. Aminél jobb speciel aligha történhetne.
    Bővebben
  • [2019-04-05] Premier Club presents: Santé
     

    Santé épp csak megvette első MPC-jét, szempillantással később már bejárta európa összes fesztiválját és valamire való klubját, beleértve Ibiza legjobbjait, ahova már-már haza jár. Liverpool méltán híres Cave Rave eseményeinek rezidense Berlinbe költözése óta dolgozott a Tiefschwarzzal és készített remixet a Depeche Mode-nak, Április 5-én pedig kedvenc budai klubunkat forgatja fel újhullámos tech-houseának kivételesen izgalmas szelekciójával. Legyen kedvünkre való a művész Awake vagy Homegirl slágerekkel ismerté tett fülbemászó oldala vagy a benne lakozó húzós-grooveos sámán, első magyarországi fellépését egyértelműen vétek lenne kihagyni.
    Bővebben
  • [2019-04-05] RAW Lxxxvi
     

    A tavalyi RAW131-es izotóp szivárgást végül egyik nagyhatalom sem vállalta magára. Sok összeesküvés elméletet létezik de egy biztos, hatalmas pusztítást okozott a térségben. Alig lábaltunk ki a katasztrófából, kísérteties módon idén tavasszal ismét RAWdioktaív sugárzást mértek Budapest felett. Vajon az olvadó jégsapkák alól kerül a légkörbe a káros anyag? Esetleg szándékosan mérgez bennünket valaki? A választ nem tudjuk, de azt igen, hogy a számítások szerint április 5. 23:00 táján ugrás szerűen megnő majd a surgárzás. Ezért akinek kedves az élete az vegye az irányt a Király utca 13-as szám alatt található RAWóhelyre, hogy Isu, Monolit, és Adx segítségével ezt a nehéz időszakot át tudjuk vészelni együtt.
    Bővebben
  • [2019-04-06] Lost Minute w/ Vid aka Egal 3
     

    Legnagyobb örömünkre egy szerencsés csillagászati együttállásnak köszönhetően ismét Budapest közeli pozicióba kerül az egyik legnagyobb hatású kedvencünk Vid aka Egal 3. Fiatal kora ellenére már közel évtizedes produceri munkássága elképesztő minőségű és mennyiségű 12" EP-k, egy album és számtalan remix formájában hozta már meg a gyümölcsét. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az évről-évre töretlen és folyamatosan megújulni képes romániai organikus-kézműves minimaltechno/microhouse színtér egyik legkiválóbb tehetségét nyílik alkalmunk elcsípni, ezúttal a frissen debütált és remek adottságokkal rendelkező Premier Club hibátlan akusztikájú, VOID Audio hangrendszerrel felszerelt kistermében. Várunk mindenkit szeretettel!
    Bővebben
  • [2019-04-06] The Debut & Budapest Calling pres: Nic Fanciulli & Chelina Manuhutu
    @ Cinema Hall

    Nic Fanciulli és Chelina Manuhutu elindítja az áprilisi klubforgatagot.

    A Budapest Calling és Debut csapatok tüzes elegyedése várható a Cinema Hall táncterében!
    Bővebben
  • [2019-04-06] Truesounds Music 15th Birthday Party
     

    15 évesek leszünk... Ezúttal most mellőzzük a szónoklatokat, a visszatekintést arról, hogy mit jelentenek nekünk ezek az évek, hisz tudjátok jól. Érzitek. Kihagyjuk az egyéb, az eseményt fontosabbá súlyozó betűket, éppen elég nyomós és nyomatékos dolog ez a mérföldkő, indok egy újabb közös élményre. Az elmúlt évekhez hasonlóan őrületes szülinapi bulira készülünk a szokásos DJ és zene orgiával a mixer felett. Erre az eseményre invitálunk most SOK SOK SZERETETTEL TÉGED!
    Bővebben
  • [2019-04-06] Scandal Art Party
     

    Újra ABSOLUT SCANDAL art party a Secret Room-ban. Szürreális este Dali szellemével, koktélokkal, barátokkal és friss zenékkel. ///
    Bővebben
  • [2019-04-06] Persephone ▩ ▩ Tama Sumo
     

    Persephone is a bimonthly party by OMOH co-founder Alexandr and seasoned DJ Klayman, showcasing a diverse musical style ranging from underground house, classic disco to groovy techno, focusing on female, queer, trans folks, people of color, underrepresented communities and their allies.
    Bővebben
  • [2019-04-06] Der Morgen & Vault // Woo York & Blazej Malinowski
     

    Keleti egzotikumok ízléses csokorba szedve a Premierben - melankólikus, atmoszférikus és enyhén savas utazás érintve az Afterlife - Dystopian - Soma - Semantica és The Gods Planet birodalmat két különleges live produkció kevésbé szűk keretein belül.
    Bővebben
  • [2019-04-06] Distant Objects : 5 years of Voxnox Records (Berlin)
     

    Distant Objects & Agora Music Management presents its first label showcase party in its series as a starter for a new cultural & networking space at Flashback Photo Studio in Bps III. District.
    Bővebben
  • [2019-04-06] After Dark pres. Lazare Hoche
     

    “Let us read, and let us dance; these two amusements will never do any harm to the world.” - Voltaire
    Bővebben
  • [2019-04-06] Telekom bemutatja: Lost Frequencies
     

    Mindössze 20 évesen, az Are You With Me című számmal robbant be Felix de Laet, közismertebb nevén Lost Frequencies.
    Reality, Like I Love You, Melody vagy éppen a Crazy számaival sorra hódítja meg a lejátszási listákat, 2015-ben átvette a “Hit of the Year” díjat is, s csupán három év alatt előkelő helyre jutott a DJ MAG toplistáján, ami egészen egyedülálló teljesítmény.
    A világsztár Tomorrowland rezidens április 6-án az Akvárium NagyHallban mutatja meg, hogy méltán uralja évek óta az összes belga top chartot!
    Bővebben
  • [2019-04-06] LavaLava x Cruisin Afterparty w/ Rework
     

    LavaLava x Cruisin Afterparty w/ Rework
    Bővebben
  • [2019-04-12] Cosmic Hug Presents: Tristan (Nano Records)
     

    A második tavaszi megmozdulás, amelyre az Avatar Events és a VégrePéntek szervezőbrigád közösen invitál, méltó folytatása a Raja Ram-mal levezényelt első The cosmic hug eseménynek. Ugyanis, aprilis 12.-én a psytrance kerekasztal sokak kedvenc lovagja, DJ Tristan érkezik Budapestre, hogy további kozmikus öleléseket mérjen az táncmezőre.
    Bővebben
  • [2019-04-12] La Fleur // Akvárium // VOLT Lokál
     

    Április 12-én érkezik az VOLT Lokálba a svéd származású, de Berlinben élő DJ és producer, La Fleur .
    A Watergate Club rezidense, emellett pedig a Hot Since 82 ‘A Labyrinth Story’ klubestjének rezidense is, amely tavaly nyáron az Ibizai Pacha szuperklub összes péntek esti bulijáért felelt.
    Bővebben
  • [2019-04-12] Hernan Cattaneo all night long
     

    2019.04.12. Black Mamba Production presents: Hernan Cattaneo all night long - Akvárium Klub, Budapest
    Bővebben
  • [2019-04-12] Technokunst ▩ Polar Inertia
     

    4 éve volt, hogy Polar Inertia egy mágikus műsorral képráztatta el a Lärm közönségét. Azóta is úgy emlegetjük, mint az egyik legvarázslatosabb eseményünket, amit átéltünk az Akácfa utcai emeleten. Voiski és szerzőtársa az elmúlt éveket stúdióban töltötte, nem is gyakran vállaltak ezzel a formációval fellépést, mondván amint elkészültek az új zenék, újra láthatjuk Polar Inertiát élőben. Örömmel jelentjük be, hogy idén elfogadták meghívásunkat, ami csak egyet jelenthet, rengeteg új dalt hallhatunk a francia duó stúdiómunkáiból. Április 12-én várunk minden mélyzenei rajongót a megszokott környezetünkben és ezúttal is extra látvánnyal készülünk.
    Bővebben
1 2 3 4 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó