Pulzar

Partyajánlók

2018. augusztus 12., vasárnap

2018. augusztus 12., vasárnap

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2018-08-12] Pool&Beer
    @ Vituki Uszoda

    A nyár utolsó hónapjában sem maradunk el: gyertek ejtőzni, pinyózni, szürcsölni a tubifröccsöt a medence szélén, miközben rezegnek a membránokból a tűzről pattant trekkek! Aki tudja, az úgyis ott lesz, aki meg nem, annak szóljatok bátran. A múltkori legendás volt, de van még hely pakolni rá. Találkozunk a város legbarátságosabb kisstrandján!
    Bővebben
  • [2018-08-12] Varázsnap a Valyó kikötőben
     

    A Varázsnap sorozat alapötlete a Valyoból fogant. A Valyo misszió célja, hogy közelebb hozza egymáshoz az embereket és a várost kettészelő folyót. A Duna látványa, a nyári napsütés, a zene és a jó társaság egy pihentető vasárnapon.... A Varázsnap vízparti eseményei révén a Budapest in the dark évről évre sokakat táncoltat meg, kapcsol ki és tölt fel, élményeket és szép emlékeket adva a közönségnek. A Valyó és a Varázsnap az idei szezonban már tényleg kéz a kézben folytatja ezt a "munkát".
    Bővebben
  • [2018-08-12] Sziget Cruisin 2018 w/ Eelke Kleijn
     

    A Partyhajón már második alkalommal fedezhetitek fel a lehető látványosabb és különlegesebb zenei program keretein belül Budapest belvárosát! Az elegáns Európa hajón mindenki megtalálhatja azt a programot, amit csak keres, legyen szó babzsákos lazulásról a Parlamenttel a háttérben vagy lüktető partyról a fedélközben! A Duna teljes fővárosi szakaszát végigbulizva csodálhatjuk meg Budapest világhírű panorámáját, a fejünk felett átívelő hidakat, vagy az utunkat szegélyező többszázéves épületeket!
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó