Pulzar

Partyajánló

UNDER FEST 2018 - Fundy tó @ Fundy Fun Park

Dátum 2018. július 19. – 2018. július 21.
Helyszín Fundy Fun Park
Stílus ismeretlen
UNDER FEST 2018 - Fundy tóUnder Fest - Az underground fellegvára Meguntátok, hogy minden fesztiválon ugyanazt kapjátok? Szeretnétek egy reklámoktól mentes, megfizethető helyet, ahol mind emellett dögös zene szól egy menő környezetben? Nos, az Under Fest ezt kínálja. Legalább is céljául tűzte ki, hogy elrugaszkodjon a mostanában járatott fesztiválsémáktól, mind zenei összetétel, mind napközbeni programok tekintetében.Fundy Fun Park

UNDER FEST 2018 - Fundy tó @ Fundy Fun Park

Under Fest - Az underground fellegvára
Meguntátok, hogy minden fesztiválon ugyanazt kapjátok? Szeretnétek egy reklámoktól mentes, megfizethető helyet, ahol mind emellett dögös zene szól egy menő környezetben? Nos, az Under Fest ezt kínálja. Legalább is céljául tűzte ki, hogy elrugaszkodjon a mostanában járatott fesztiválsémáktól, mind zenei összetétel, mind napközbeni programok tekintetében.

A vészesen közelgő kezdő időpont július 19-e, csütörtök, amikor is az undergroundságot is jelző Földalatti Slam csapatának műsorával indul el a három napos őrület. A fesztivál alapkoncepciója a különböző szubkultúrák összevonása, arra való tekintettel, hogy ha az underground összefog, annak megtartó ereje hatalmas tud lenni, egyedi légköre pedig megbabonázza az outsidereket. Ennek értelmében egy olyan line up állt össze, amiben akár egy 40 éves ugyanúgy megtalálja a maga szája ízének valót, mint a 18 éves. A headlinerek között megtaláljuk a Beautiful Lies sláger szerzőjét, B-Complexet, neves francia basszusőrülteket, mint Answered és Nacha, de magyarok közül is a lista a Mocsok egy kölykök-től Palotain át Retroidig tart. Felölelve közel 100 fellépőt, akik a három nap alatt 6 színpadon elosztva fogják szórni az egész napos bulit. Amit olyan komolyan vesznek a szervezők, hogy a zene minden nap kvázi szállodai szoba elhagyásáig, azaz reggel 10ig fog szólni. A 6 színpad pedig egy-egy stílust képvisel. Akár techno, akár drum and bass, esetleg hip-hop, vagy psytrance, netán valami basszuszene, tovább megyek, rock lenne a szíve csücske a látogatónak, akár azt is hallgathat anélkül, hogy két másik stílusú előadó közé lenne betéve a kedvence. Ráadásul a különleges design-ú színpadok, amik buszokból és teherautókból lesznek átalakítva, kellő távolságban is terülnek el a Fundy Fun Park mellett, hogy ne hallatszanak át egymáshoz. Aki pedig a nagy melegben a kultúrát szomjazná zene helyett, napközben stand up és slam poetry programot is találni ezeken az izgalmasan kialakított színpadokon.

Ha pedig már szóba került a helyszín, nem mehetünk mellette el csak úgy. Már csak azért sem, mert érdemesebb megállni, és maradni. Ugyanis a fesztivál területén két tó található, aminek minden adottságát ki lehet használni. Lehet jet skizni, vízi dongózni, ami megfelel a számítógépes játékokból már jól ismert jet-pack vízi változatának, de vízi banánozni is. Lesz a tó felett kötélpálya, amin majd be lehet csobbanni a tóba, de lesz trambulin, mászófal és akadálypálya is és igen, mindez a vízen. Ez már azért elég alapot ad arra, hogy a bulik kezdetéig el lehessen ütni az időt! Ez a csodás helyszín ráadásul csak 20 percre van Budapesttől, amit a szervezők még azzal is segítenek áthidalni, hogy a Népligetből rendszeres partybusz járatot indítanak, ami közvetlen a bejáratnál teszi le az érkezőket.  Alvásra a jó öreg, megszokott sátrunkat érdemes vinni, amit viszont, ha VIP bérletünk van, vihetünk a VIP kempingbe is. A VIP bérlettel mellesleg, ami korlátozott számban kapható - mindössze 100 db készült belőle, ami jelentősen megfogyatkozott már - korlátlanul lehet igénybe venni a vízi kalandparkot.

Ha mind ezek mellé hozzávesszük, hogy az árak is a már nyár közepére megcsappant tárcák méretéhez vannak szabva már a jegyárakban is, egy okvetlen kihagyhatatlan hétvégének nézünk elébe az Under Festen. Aki szeretne többet megtudni a fesztiválról, látogasson el a facebook.com/underfesthungary oldalra, vagy repüljön rá rögtön az utolsó VIP jegyekre, a fest.underbp.hu oldalon!



▲Rock Stage▲
UNDER FEST 2018 | Rock Stage
Aurevoir. /​/​ Under Fest 2018
The Doors emlékest /​ UnderFEST

▲Techno Stage▲
07.20 16:00 Minimal Art Family OpenAir - Under Fest
07.20. 22:00 Remember? OpenAir - Under Fest
07.21. 16:00 Heyday x Bezometer /​/​ Under Fest

▲DNB Stage▲
07.19 22:00-08:00 Beat Safari: Under Fest
07.20 16:00-10:00 B-Complex /​SK/​ - Colours of DNB /​/​ Under Fest
07.21 12:00-22:00 Hardstyle Revolution Open Air - Under Fest
07.21 22:00-08:00 Uprising Beats

▲Bass Stage▲
07.19. 17:00-24:00 Underrated Openair - Under Fest 2018
07.19. 00:00-08:00 ★ The Dubstep Story /​ OPEN AIR ★ Under Fest ★
07.20. 16:00-08:00 Upment! All day breakbeat /​/​ Under Fest - Fundy tó
07.21. 16:00-08:00 BLACK TRAP X Over sick party series
Under Fest #OpenAir w/​ Answerd [FR] & Nacha [FR]

▲Chily Stage▲
07.19 - 22 Chily Team at UNDER FEST 2018 - Fundy tó

Deko by Dharmatronic

#rocknroll #techno #drumandbass #breakbeat #bassmusic #hiphop #riddim #hardstyle #deeptech #liquiddnb #chillout #forest #trap #darktechno #darkprog #chillstep #technoid #crossbreed #under

www.facebook.com/​events/​230428147731466/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó