Pulzar

Partyajánló

Bánkitó Fesztivál '28

Dátum 2018. július 11. – 2018. július 15.
Stílus ismeretlen
Bánkitó Fesztivál '28Mondtuk már, hogy szakadj ki, meg azt is, hogy mindenkinek több oldala van. Beszélgettünk már a bevándorlásról és a korrupcióról, közben és utána pedig a legmenőbb hazai és külföldi bandákra és dj-kre buliztunk. 2018-ban a Bánkitó ‘28 lesz. A tizedik évfordulónkon ugrunk 10 évet és visszamegyünk a jövőbe, hogy megpróbáljuk közösen kikutatni, mit tartogat számunkra az a bizonyos, és mégis hogyan jutunk oda együtt. Hogyan lesz a holnapból holnapután, és abból jövőre? És hogyan színezhetjük ki a jövőképünk, hogy ne csak elmúltnyolcév legyen meg a mileszmost?

Bánkitó Fesztivál '28

Mondtuk már, hogy szakadj ki, meg azt is, hogy mindenkinek több oldala van. Beszélgettünk már a bevándorlásról és a korrupcióról, közben és utána pedig a legmenőbb hazai és külföldi bandákra és dj-kre buliztunk. 2018-ban a Bánkitó ‘28 lesz. A tizedik évfordulónkon ugrunk 10 évet és visszamegyünk a jövőbe, hogy megpróbáljuk közösen kikutatni, mit tartogat számunkra az a bizonyos, és mégis hogyan jutunk oda együtt. Hogyan lesz a holnapból holnapután, és abból jövőre? És hogyan színezhetjük ki a jövőképünk, hogy ne csak elmúltnyolcév legyen meg a mileszmost?

Mindezt most is Budapesttől egy órányira, Bánkon mindenfelé dolgozzuk fel közösen, a Bánki-tó hűs habjaitól egy ugrásnyira. Hallgass bele azokba a beszélgetésekbe, amik túlmutatnak a megszokott vitákon. Nézd meg a filmet a szabadban, ami úgy beszél rólad és a körülötted lévő világról, ahogy még sose gondoltál rá. Ülj be a színházba, és figyeld, hogy leszel része a játéknak, és hogy válik ettől valósággá az előadás. Sétálj a parton és heveredj le a fűbe, vagy ugorj be a vízbe, és lazíts a fák árnyékában. Bulizz hajnalig, másnap pedig kezdd újra.

Idén az Erste Bank Hungaryval és több civil inkubátorprogrammal, társadalmi vállalkozással közösen összehoztunk egy mentorprogramcsomagot kifejezetten civil szervezeteknek, szociális munkásoknak és érdeklődő, kreatív szakembereknek, akik nap mint nap azért dolgoznak, hogy ‘28-ra egy ideálisabb társadalomban élhessünk. A programok során szeretnénk segíteni a tudásáramlást és kapcsolatépítést a civil szférában, hisz ezek elengedhetetlen feltételei a magyar civil társadalom fennmaradásának, a civil társadalom pedig ahhoz, hogy 10 év múlva (is?) egy demokratikus Magyarországon ébredjünk.

További részletek: Mentorprogramok ▷ Bánkitó Fesztivál '28

www.facebook.com/​events/​183772122202774/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2013-07-19] Bánkitó Fesztivál 2013.
    @ Bánk

    Lesz: zene, sör, részvétel, játék, kutyák, gyerekek, Bánkitó-eye, deszka stég, kacsák a tóban. Nem lesz: szlogen, neon reklám, termékminta, bankszínpad, óriáskerék, dögös macák, VIP páholy.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó