Pulzar

Partyajánlók

2018. június

2018. június

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

« 1 2 3 4 5 6 »
  • [2018-06-16] MESZI & The Gang
     

    Gondoltunk egyet és összeugrasztottunk egy erős kis bandát június harmadik szombatjára, majd eltettük egy titokzatos, de annál erősebb helyszínre a Secret Room-ba, majd nyakonöntöttük az egészet egy Mészi szülnappal!
    Bővebben
  • [2018-06-16] Supernova Techno Summer
     

    Supernova Techno Summer w/ UMEK & MARIKA ROSSA |
    12 órás Techno Marathon
    Bővebben
  • [2018-06-16] Bezometer Piknik
     

    Most, hogy bekacsintott a nyár az ablakon, eljött az ideje a napsütötte trackeket fonott kosarakba rendezni, hogy az évszaknak megfelelő, idilli helyszínen folytathassuk a bezóskodást.
    Bővebben
  • [2018-06-16] Lick The Click! Sunburst #134
     

    Nagyon éltük a múlt szombatot megint, azonban Crimson kicsit rosszallóan jegyezte meg, hogy még ki sem nyitotta a cosmic és balearic táskájat ebben a szezonban. Úgy döntöttünk, hogy ennek véget kell vetni és ezt a szombatot tematikusan ezeknek a zenéknek szenteljük. Imádni fogjátok!
    Bővebben
  • [2018-06-16] Music Killers Summer In The City Party
     

    únius 16-án újra a szabad ég alatt bulizunk - természetesen Music Killers Dj-kkel! Találkozzunk a bulinegyed szívében, a BRKLYN-ban, és partizzunk egyszerre három helyen: a benti tánctéren, a kinti teraszon és a fenti tetőn!
    A lemezjátszóknál három nagyágyú: Nara, Jován és Danny L! Élő Warm-Up már 20.00-tól - ezúttal nem a Music Fm stúdiójából, hanem a BRKLYN teraszáról.
    Bővebben
  • [2018-06-16] Made Inn da House
     

    A Made Inn csapat egészen biztosan megfordul a nyár folyamán minden valamirevaló budapesti helyen és minden valamirevaló fesztiválon is.
    Bővebben
  • [2018-06-16] raqpart 5th Birthday Party
     

    Készülj Budapest, ez most nagyot fog szólni! Úgy megrengetjük a partot, mint még soha, 5 évesek lettünk és világgá kürtöljük, június 16-án mindenki le a partra!
    Bővebben
  • [2018-06-20] BLACK TRAP Summer Opening w/ IVORY (FR)
     

    Nem tudtunk tovább várni, ismételten bevesszük a város tetején található csodálatos CORVIN CLUB szórakozóhelyet, ahová ezúttal a februári Carneváli bulink egyik főhőse IVORY is velünk tart!
    Bővebben
  • [2018-06-21] Budapest in the dark w/ Ice Machine live (Arg)
    @ Valyo Kikötő

    Szélessávú, sokszínű techno és minimal, kis acid fűszerezéssel - élőben. Ez alkalommal Argentínából érkeznek vendégeink, akik egy elég komoly hardware live act-et fognak prezentálni nekünk. A sors vicces, aznap játszik a VB-n az argentin csapat! :)
    Bővebben
  • [2018-06-21] NEXT LEVEL x BLADERUNNAZ presents: KOMBO OPENAIR
     

    NEXT LEVEL x BLADERUNNAZ presents: KOMBO OPENAIR
    BARBA NEGRA TRACK (openair)
    Bővebben
  • [2018-06-21] Bedroom ● Fine Selection#37
    @ A38

    Kis csapatunk a bedroom nappali projektje a "Fine Selection" a nyárra áthelyezte székhelyét a jó öreg A38 Hajó orrteraszára és kezdetét vette a csütörtöki house és koktéleső. Soron következő vendégienk egyenesen Berlinből érkeznek hozzánk Maik Yells és SY személyében. A srácok nem csak jó barátok, de zeneileg is nagyon jól megértik egymást. Maik lemezei már sokszor előkerültek az utóbbi években a táskánkból, nevét olyan kiadók jegyzik, mint a Taverna Tracks, a Beste Modus és Martin 'M cimboránk Room 15 kiadója is. Simon producerként még csak most bontogatja szárnyait, de elég jó lesz az öreg. Amit viszont tudni kell róla, hogy ő az EWax kiadója feje és amik ott kijönnek apám, az szó nélkül megy a hajó Martin Audioiba. Olyan nevek gyártják neki a patent houseokat, mint Chriss Stussy, Prunk, James Dexter, Swoy, Sakro és hamarosan Lee Burton és Paolo Rocco is. Ezek az arcok pedig a legnagyobb kedvenceink, mint ha csak nekünk találták volna ki ezt a kiadót. Szóval pazar buli várható! A StreamOn jóvoltából természetesen, most is követhető lesz az esemény.
    Bővebben
  • [2018-06-21] Bedroom ● Maik Yells[ES] + SY[GB]
     

    Minden Fine Selection után ott ég mindenki szemében a tűz és még egy zenéért kiált! Most nem csak egy zenényi, egy egész éjszakányi ráadást tervezünk. Első alkalommal érkeznek ugyanis külföldi vendégek hozzánk a hajóra Maik Yells és SY személyében, akik jelezték, hogy volna még bennük kraft akár reggelig is. Szívünkből szóltak berlini cimboráink, így az estét a Secret Roomban folytatjuk tovább, ahol a Rokokos srácok készitík elő a terepet. Pazar estének nézünk elébe ;)
    Bővebben
  • [2018-06-22] ▩▩ Pursuit of acid IV ▩▩
     

    We will come together for the 4th time to dance like a dutch gabber at Thunderdome in '98.
    Bővebben
  • [2018-06-22] Corvin pres. DVS1
     

    Intenzív színpadi jelenlét, személyes karizma és páratlan szelektori képességek kellenek ahhoz, hogy valakiből DVS1 lehessen, ám belőle csak egy van. A kilencvenes évek rave kultúráján edződött Zak Khutoretsky az évek során a Berghain/Panorama Bar egyik legfőbb attribútumává vált, akit 06.22-én természetes környezetén kívül, a Corvinon is lemeozhattok.
    Bővebben
  • [2018-06-22] WORLD IS MINE ✘ BLΛCK Edition
    @ RIO Budapest

    2018. június 22-én új vizekre evezünk…
    Csatlakozz a felfedezéshez, ha elég keménynek érzed Magad ahhoz, ami most következik…
    Bővebben
  • [2018-06-22] Edr I House By The Moon I Part. 1
     

    it's time for those summer vibes! EDR invites you to join us to celebrate House music together. A lot of micro and minimal house, a touch of funk and disco, we will dance all night long on the boat with a wonderful view on the Danube. For this special occasion we invited our friends from Rokoko, no reason to not come swing with us !
    Happy people welcome !
    Bővebben
  • [2018-06-22] Bladerunnaz pres. Friday
     

    #FRIDAYA38 | "'Hajó az idő"
    Bővebben
  • [2018-06-23] Sun & Soda w/ Jan Blomqvist and Band
    @ Akvárium Klub

    Debütál a Sun & Soda elnevezésű NAPPALI bulisorozat, mely a belváros szívébe varázsolja a tengerparti strandok és a trópusi hangulatú partyk világát.
    Bővebben
  • [2018-06-23] ★ Solomun 4hrs set // Hungexpo ★
     

    Nem mindenki számára sima az út egy boszniai kisvárosból a nemzetközi afterpápa címig, kivéve, ha az illetőt Mladen Solomunnak hívják. A Diynamic karizmatikus atyját formabontó, dekadens szelekciói és érzelmes játékstílusa hamar az elektronikus színtér legnagyobbjai közé emelték.
    Bővebben
  • [2018-06-23] LavaLava Summer Jam w/ Denis Sulta
     

    Örömmel jelentjük be, hogy megtaláltuk nyári rezidenciánk helyszínét az A38 tetőteraszán. Havi egy alkalommal egészen szeptemberig az Artemovszk 38 állóhajó esőtől védett, mégis szellős tetőteraszáról fogunk jelentkezni. A téli lärmes Sulta bulin többen rekedtetek kint, mint ahányan bejutottatok. Ez a tény már maga is elég indok lehetne az ismétlésre, viszont akik bent voltak, azok valószínűleg a LavaLava 10 éves történetének egyik legjobb hangulatú buliján vettek részt, ami megállíthatatlanul újrázásért kiált.
    Bővebben
« 1 2 3 4 5 6 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó