Pulzar

Partyajánlók

2018. február 2., péntek

2018. február 2., péntek

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2018-02-02] Corvin Club presents Paul Ritch
    @ Corvin Club

    Corvin Club presents Paul Ritch
    Bővebben
  • [2018-02-02] ▩ Lost Minute x IILE ▩ ▩ Leo Pol - Live ▩ Marc Milner ▩
    @ LÄRM

    Február 2-án az intergalaktikus house-tér legforróbb live produkcóját láthatjátok a LARM fúziós színpadán. A francia Leo Pol egy BodyParts vinyl (https://goo.gl/zJShbr) kapcsán karcolta meg azonnal a memóriánkat, később saját csillagot is kapott az aszfaltba, amint a Pluie/Noir kollektíva szelektoraként is jól ismert Marc Milner-rel közösen alapított IILE és Uniile Records kiadványaik sokasodtak. A klasszik 808/909-es dobgépek és további analóg műszaki cikkek gondosan összehangolt arzenáljával érlelt hangzás (https://youtu.be/xzaOR_YhGk0) a menő klubok (Fabric London, Robert Johnson, Berghain/Panorama Bar), fesztíválok és a lemezboltok prémium fakkjába pozíciózta hősünket. Tavaly már a Concrete klub rezidenseként és általában a párizsi house-techno szcéna sugárembereként adta ki az őrületes 'All I Got In Me' dupla EP-t a Concrete Music gondozásában. Egyszólam, minek máshol lenni, ha itt Leo Pol?
    Bővebben
  • [2018-02-02] Analogue Soul By Ramin Sayyah
    @ AETHER

    Heeey analogue lovers!
    How about the classic modular groove with acid baseline + west coast techno sound while you are attending to Aether's photo exhibition by mckinal??
    Bővebben
  • [2018-02-02] The Hive: Shyun
    @ Corvin Club

    Shyun első megjelenése 2016-ban a Kill Tomorrown látott napvilágot, amit nem sokkal később egy EP a NeurofunkGriden, valamint egy single a Mayan Audion követett. Egy évbe se telt mire a Critical Music feje, Kasra Critical felfigyelt rá.

    Rövid idő alatt sikerült a kiadó mindhárom csatornáján zenét megjelentetnie és az utóbbi időkben sűrűn kap felkérést a Critical Sound névre keresztelt, havonta jelentkező podcast elkészítésére.
    Bővebben
  • [2018-02-02] Tom Select presents: Tanz Global \ Jungle People
    @ Toldi Klub

    A sztori még mindig ugyanaz.
    Bepakoljuk a Toldiba mindegyik trópusi pálmafát, az összes izzadósan heavy világtánczenéket és az egyetlen Tom Select-et amit találunk, hogy aztán hajnalig tartó ős dzsungelláz buliban csúcsosodjon ki minden két lábon járható tánc!
    Bővebben
  • [2018-02-02] Deepfields ● 0. UbikEklektik Afterparty
    @ Három Holló

    Szoba Studio pres. #Deepfields / 0. UbikEklektik Afterparty
    Bővebben
  • [2018-02-02] Deepin Session w/ Asparagus
    @ Telep

    Deepin Session w/ Asparagus
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó