Pulzar

Partyajánlók

2017. július

2017. július

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

« 1 2 3 4 5 6 »
  • [2017-07-29] LavaLava Daytime Rooftop Party
    @ Corvin Club

    Rooftop terrace vibes, house music, daytime shuffle on the 5th, open air floor. Venue: Corvin Club (Terrace) – the building was one of the first shopping malls in Hungary, built in 1915.
    Bővebben
  • [2017-07-29] LavaLava w/ Robert Hood (M-Plant - USA)
    @ Corvin Club

    Robert Hood: a szó legnemesebb értelmében vett DJ, producer, családapa. A nyolcvanas évek végén csatlakozott a Jeff Mills és Mad Mike Banks által alapított Underground Resistance kollektívához. Az UR az alapjait tette le annak a műfajnak, amelyet ma a világ minden pontján úgy emlegetnek: techno. A kilencvenes évek derekán Robert és Jeff Mills úgy döntött, hogy elhagyják az Underground Resistance családot, New Yorkba költöznek, lemezboltot nyitnak és szólómunkáikra koncentrálnak. Később Robert megalapította saját kiadóját és indított egy új projektet, ami a soulful house és a techno határait súrolja: ez lett a a Floorplan (amelynek zenéin most már lányával közösen dolgoznak). Robert 6 éve a Technokunst jóvoltából játszott már Budapesten. Azóta megjelent a Never Grow Old című bombasláger, kijött a Floorplan album, rengeteg remix, egy vadonatúj Floorplan EP, Robert új szólóalbuma pedig pár hete jelent meg az amszterdami Dekmantel brigád címkéjén. A kőkemény techno-album európai turnéjának keretében érkezik Robert Hood július 29-én a Corvin Clubba, amely borítékolhatóan klubtörténelmi esemény lesz.
    Bővebben
  • [2017-07-15] Legendary Moments Open Air
    @ Ricsováry Major

    Nappali és éjszakai buli, ahogyan TI gondoljátok. Bármi megtörténhet...
    Bővebben
  • [2017-07-01] Lick The Click! Sunburst #113
     

    Derekasan helytálltunk az idei, eddigi legforróbb délutánunkon. A tikkasztó hőségben táncolni és zenélni sem volt egyszerű, de úgy láttuk hogy ismét sikerült pár kellemes percet szereznünk nektek. A következő alkalommal újra a klasszikus trió felállásban jelentkezünk, majd az Alkotótábor 14. idején egy különleges vendégpárost hívtunk a fedélzetre, hisz mind a hárman táborozunk Balatonon. Addig is várunk titeket kettőtől a folyón.
    Bővebben
  • [2017-07-15] Lick The Click! Sunburst #116
     

    A legutóbbi kör Klayman vendégjátékától volt különleges, az új fejezetben pedig ismét az eredeti Isu - Crimson-Chrom felállásban várunk benneteket egy közös hőhullámzásra! Délután kettőtől bedobjuk a mentőövet mindenkinek, aki a városban marad és kedvenc cosmic-detroit-chicago koktélunkkal kínáljuk!
    Bővebben
  • [2017-07-22] Lick The Click! Sunburst #117
     

    Kellően felfrissültünk ezen a hétvégén és reméljük elég energiátok gyűlt össze egy igazi kánikulai vízreszálláshoz, ami most vár ránk.
    Az eddigi legforróbb szombatunkra készülünk, amit a legjobb, ha együtt töltünk el. Tartsatok velünk ismét!
    Bővebben
  • [2017-07-29] Lick The Click! Sunburst #118
     

    Mi nagyon szerettük a legutolsó hétvégét is - dörömböltünk kicsit kedvenc detroit diszkóinkkal, a hőség kihozott belőlünk egy kis afro vibrálást is, hűsöltünk egy keveset kozmikus oldalunk árnyékában és naptej gyanánt elkentünk pár italo, baleár szirupot is - de igazán hármasban szeretjük birtokba venni kedvenc napozónkat. Július utolsó hétvégéjén már újra trió felállással várunk benneteket és minden előrejelzés szerint minden tekintetben ideális időjárási körülmények között!
    Bővebben
  • [2017-07-14] Ludmilla OPEN AIR
    @ A38

    Nagyon várjuk már júliusban az első igazi OPEN AIR bulit, ahol klasszikus progressive breakbeattel köszöntenek bennünket a felkelő nap sugarai és egész este minőségi underground electro/glitch/dnb/breaksre bulizhatunk szabatéren, megünnepelvén a nyár kezdetét.
    Bővebben
  • [2017-07-22] Move x Into the Episode - Budapest
     

    Into the Episode is a club tour, visiting cities all over the world to share the vibe of our festivals, and to let us meet people sharing our enthusiasm for advanced electronic music. We're bringing artists we love, people from our crew and are only choosing venues we think fit our concept. Everyone can not come to our festivals, but we can try coming to you. Or at least closer to you. Former parties have been in Moscow, Stockholm, Antwerp, Berlin and Oslo just to mention a few cities.
    Bővebben
  • [2017-07-01] Mystical Waves
    @ Margitszigeti Atlétikai Centrum

    Július 1-én egy openair buli erejéig elfoglaljuk az Margitszigeti Atlétikai Centrumot! Az est headlinere Ondrej Psyla, aki a cseh Mystical Waves Records label managere!
    Bővebben
  • [2017-07-15] Nigel Stately x DEEP x Raqpart
    @ Raqpart

    egy este erejéig a világ zenei portál toplistáit is meghódító Nigel Stately veszi át az irányítást a raqpart fedélzetén és hozza el nekünk az igazi deep house és nu disco világát
    Bővebben
  • [2017-07-14] Nightdrive: Sofie /l.a./
    @ Pontoon

    Sofie újra eljön hozzánk az angyalok városából!
    Bővebben
  • [2017-07-21] Nightlife X Sunlife - Eclips
    @ Liget Club

    Idén nyáron egy eddig még nem látott bulival kedveskedünk a budapesti éjszakának, egy olyan rendezvénnyel, amelyre eddig még nem volt példa!! A NIGHTLIFE csapata 2017 nyarán vendégül látja Spanyolország első számú minimal sorozatát a Sunlifeot és annak 3 rezidens fellépőjét, akik mellé az országunk 5 legkedveltebb és legismertebb lemezlovasa társul! Ezen felül Szecsei Apánk hivatalos születésnapi bulija is ez lesz. Készen álltok egy legendás buli születésének??!
    Bővebben
  • [2017-07-08] Ninjabreakz & Signal present: Summer Session 2017
    @ Corvin Club

    Ninjabreakz & Signal presents: SUMMER SESSION 2017
    Bővebben
  • [2017-07-02] NonStop Drum&Bass Night
    @ FRAME

    A NonStop Crew ingyenes bulijai egy kisebb szünet után újra visszatérnek! Új helyszínen, a Frame-ben várunk titeket.
    Bővebben
  • [2017-07-29] One night in the garden
     

    DEEP CAFÉ pres. One night in the garden
    Bővebben
  • [2017-07-22] OneDay Electronic Fest
    @ Plázs Siófok

    Egy teljes nap a Balaton partján, többek között Lucianoval!
    Bővebben
  • [2017-07-07] Open Air House
    @ Pontoon

    Ha valaki, akkor ez a Dj páros garantáltan táncoltatni fog ezen az estén.
    Bővebben
  • [2017-07-22] Po:ti & Nermo & Poli at Pontoon
    @ Pontoon

    A Monday Off oszlopos tagjainak b2b szettje és a Made Inn csapat megkerülhetetlen figurája Poli szombaton a Pontoonon!
    Bővebben
  • [2017-07-08] Pool&Beer Jul/8
    @ Vituki Uszoda

    UPDATE: a meteorológusok jelentése miatt egy héttel később strandolunk!
    A május közepi szezonnyitónkon már kiderült, hogy a Vituki strandnak utánozhatatlan éghajlata van: az ország egyéb részein tombolhat a vihar, mi a megfelelően kicentizett ládbobokkal és basszusokkal simán távol tartjuk a rusnya fellegeket. Úgyhogy itt is van a következő etap, vár az égszínkék medence és a sok napsárga house!
    Bővebben
« 1 2 3 4 5 6 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó