Pulzar

Partyajánlók

2016. november 4., péntek

2016. november 4., péntek

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2016-11-04] ROTR: Budapest Premier
    @ A38

    Erdélyi underground - Magyarországon a RISE OF THE ROBOTS!

    November 4-én először látogat a ROTR sorozat Budapestre, hogy teljes audiovizuális show-t, élő performanszt, és reggelig tartó szórakozást generáljon az A38-on.
    Bővebben
  • [2016-11-04] ▩ Finale Sessions Label Night ▩ ▩ Michael Zucker ▩
    @ LÄRM

    Ha azt mondjuk, hogy Miami, akkor jégkrémezve görkorizó lányok és színes zakós filmbéli nyomozók ugorhatnak be. De ha azt mondjuk, hogy Miami és az underground őszinte randevúja, akkor a Finale Sessions kiadó - ami Michael Zucker igazgatása alatt a deephouse és a deeptechnó metszetében üzemel. Ebben a megközelítésben már olyanok munkái jelentek meg a label védelmező szárnyai alatt, mint Fred P, Terrence Dixon, vagy a klubunkat már megjárt Boo Williams és Patrice Scott.
    Bővebben
  • [2016-11-04] Truesounds w/ Gardens Of God (Ellum Audio)
    @ AETHER

    Megyünk tovább az úton.. Továbbra is kompromisszumoktól mentesen, az általunk képviselt hangzások mellett kitartóan, folytatva a nemzetközi mezőnyben is előremutató fellépők bemutatását. November 4-én érkezik Gardens of God, a Maceo Plex által koordinált Ellum label színeiben!
    Bővebben
  • [2016-11-04] ASYS - First time in Hungary - acid & rave
    @ Supersonic

    Frank Ellrich, azaz A*S*Y*S a modern acid / hard dance színterek ikonikus alakja 1998 óta. 2005-ös “Acid Save Your Soul” albuma kitörölhetetlen nyomot hagyott a tempós sav alapú hard dance zenék világában, az “Acid Flash”, “Acid Space” és “No More Fucking Rock'n'Roll” klasszikusok a mai napig jelen vannak minden DJ repertoárjában, hiszen még most is úgy szólnak, mintha csak tegnap jelentek volna meg.
    Bővebben
  • [2016-11-04] Telekom Electronic Beats Festival Budapest
    @ Akvárium Klub

    Az Electronic Beats Festival 2016-ban újra Budapesten! Kicsit több, mint két napon át a tavaly megújult koncepció alapján idén is koncertekkel, bulikkal, kiállításokkal, aktuális divattal, valamint gasztró- és tech-programokkal töltjük meg a várost november 3-a és 5-e között.
    Bővebben
  • [2016-11-04] Stereo // The new club night
     

    A legnagyobb slágerekkel érkeznek ezen a hétvégén is a STEREO Dj-i. Hozd a legjobb formád, mert itt reggelig nem áll meg a TÁNC!
    Csajoknak egész éjjel ingyenes, úgyhogy érdemes korán érkezni, mert csinos kis csapat várható.
    Bővebben
  • [2016-11-04] Labirhythm #2 w/ Braincell
    @ Müszi

    A jelek egyértelműen arra utalnak, hogy Dj Tsubi, és Dr Space nevével fémjelzett, egyelőre nem túl nagy múlttal rendelkező Labirhythm party sorozat két és fél év után elérkezett második állomásához.
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó