Pulzar

Partyajánlók

2016. július

2016. július

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

1 2 3 4 »
  • [2016-07-02] #Nofilter
    @ A38

    Az első, igazi nyári #NOFILTER buli után már itt is a folytatás!
    Bővebben
  • [2016-07-16] •● Girls with Tattoos ●•
    @ RIO Budapest

    • Tetovált lányok, tetovált fiúk, tintások, rajongók, figyelem! •
    Bővebben
  • [2016-07-15] ■■ Next Level ■ Valentino Khan (Owsla / USA)
    @ A38

    Skrillex felfedezettje, a bajszáról és a hihetetlen partibombáiról elhíresült VALENTINO KHAN első önálló európai turnéján az A38-on is fellép a Next Level szervezésében.
    Bővebben
  • [2016-07-09] ► Be Massive Label Night
    @ Corvin Club

    Az idén 13 éves Be Massive nem korlátozza le magát műfajokra, minden stílusból merít, ami közönségének csemege lehet.
    A Be Massive szigorú, mély hangzás, telt basszusok, hipnotikus groove-ok, fémes minimalizmus jellemzi.
    Mindez meggyőző logikával párosulva. A nyers, ősi techno, és törtek hybrid fúziója! Minden felesleges filozófia, és sallang nélkül, de még is okosan.
    Bővebben
  • [2016-07-30] ★ All Inn Showcase invites Sleep is Commercial ★
    @ Corvin Club

    A nyár nálunk közel sem azt jelenti, hogy hosszú szünetre megyünk! Július végén az All Inn Records invitálásának köszönhetően SLEEP IS COMMERCIAL partit rendezünk!
    Bővebben
  • [2016-07-22] ★ Be Massive pres. Chelina Manuhutu ★
     

    Forró nyáresti éjszakákhoz hasonlóan vonzó fellépő dukál. Chelina Manuhutu azon túl, hogy elbűvölő szépség, modell, producer még dj-ként is megállja a helyét. Ő nem azon kirakatlányok egyike, aki divatból vette keze közé a lemezeket. Július 22-én, a Corvin Clubban mutatja meg, mire ropja manapság a deep és tech house-t Ibizán hallgató közönség.
    Bővebben
  • [2016-07-15] ★ Corvin Club x Bedroom pres. Archie Hamilton ★
    @ Corvin Club

    Közel 6 éve már, hogy a bedroom csapat a budapesti éjszakában ténykedik. Megannyi különleges helyszín után ezt szülinapot idén a Corvin Clubban ünneplik, Archie Hamilton társaságában. Talán nem túlzás azt mondani, hogy a srácok egy rég várt nevet hoznak a közönségnek Archie személyében, aki nem csak dj-ként, de producerként is kiváló. Az angol származású úriember munkáit egy fajta hipnotikus utazáshoz lehetne hasonlítani a techno és a house határai között, mély basszusokkal és gördülékeny groove-okkal, melyeket olyan kiadók jegyeznek, mint a BodyParts records, NG TRAX, Memoria, Fasten Musique Concrete, Kina Music és a bedroom szíve csücske, a FUSE London. Mindezek mellett Archie saját (vinyl only) kiadója a moscow records és Moss Co. is szépen muzsikál, melyen saját szerzeményei mellett sok más neves előadó is helyett kapott már. Naptárjában egymást érik a Sonar, Fuse, HYTE, Sonus kaliberű rendezvények, ezért mély boldogsággal tölt el minket, hogy Corvin csapatának segítségével végre mi is elhozhatjuk nektek.
    Bővebben
  • [2016-07-23] ★ Corvin Club x LavaLava pres. Sebo K ★
     

    A fiatal, ártatlan arc mögött óriási rutint és germán technótörténelmet rejteget Sebo K. Sebastian a 90-es években kezdte DJ karrierjét, kulcsembere volt az Anja Schneider és Ralf Kollmann által alapított Mobilee Records-nak. Ám egy idő után úgy érezte, hogy másra vágyik, saját útját járná inkább – a Pan-Pot duó után egy újabb fontos bástya hagyta el a Mobilee burkát. Scenario néven saját kiadót és ehhez rendelt klubestet alapított, hivatalosan is csatlakozott a Watergate rezidensi csoportjához. Éles, mély, és borítékolhatóan ritkán (esetleg eddig sehol, soha sem) hallott zenékkel érkezik hozzánk Sebo K!
    Bővebben
  • [2016-07-02] ★ Corvin x TDS pres. thOr (live)
    @ Corvin Club

    Thor már több mint egy évtizede vezéralakja az izlandi techno szcénának. A legendás Thule Records alapítója, jól felismerhető mély, minimalista hangzással. Saját kiadója mellett munkái megjelennek a berlini Sushitech Records-nál is. Karrierje során igencsak komoly előadókkal dolgozott együtt: EXOS, Goldie, Pascal F.E.O.S., Tim Taylor, Yagya... Ezen kívül rengeteg remixet készített olyan előadók mesterműveiből, mint Anthony Rother, Sigur Rós, Steve O'Sullivan, Gus Gus és még sokan mások.
    Bővebben
  • [2016-07-08] ★ Disqrate - All night long ★
    @ Corvin Club

    Rendhagyó partira invitál a Disqrate a nyári szezon közepén. A februári debütáló esemény után sorozatban három – a francia légióból válogatott techno és house előkelőségek után, mint D'Julz, Phil Weeks és Lazare Hoche – most az est két főszereplője: Nigel Sorter és Andras Garay veszi hatalmába a Corvin nagytermét.
    Bővebben
  • [2016-07-22] ★ Szitu w/ Andras Bader, Minich ★
    @ Corvin Club

    Mi a SZITU? - ez a kérdés, mikor indul egy nehéz hét után a hétvége, mikor végre pénteken délután összefutsz a barátokkal és belekortyolsz az első hideg italodba. SZITU? - pénteki meló után édes a lazulás, Budapest legnagyobb tetőteraszán, mely épp most kapott új külsőt.
    Bővebben
  • [2016-07-29] ✖ PÉNTEK ✖ UVCT ✖
    @ Fogas Ház

    Eredeti klub: Fogas Ház
    2016/07/29 ✖ PÉNTEK ✖ UVCT ✖ Fogas Ház
    Bővebben
  • [2016-07-22] A38 Summer - Ludmilla All Night Long
     

    Fesztiválozz a fesztiválok között az A38 Hajón!

    Július 22-én Az A38 Summer újabb eseményén egy hosszú, izgalmas nyári szettet hallhattok, hiszen LUDMILLA szinte egész este zenél majd.
    Bővebben
  • [2016-07-08] Alkotótábor 13.
    @ Szántód

    Alkotótábor 13.
    2016.07.08-09-10.
    Balaton/Szántód - Szántódpuszta Idegenforgalmi és Kulturális Központ
    Bővebben
  • [2016-07-30] Amper Kert Summer Special
     

    Egy egy éjszakás, ingyenes minifesztivállal robbantjuk fel a nyarat az Amper Klubban és Kertben! Összesen 14 név szerepel a fellépők listáján, köztük két külföldi vendéggel, úgyhogy írjátok be a naptárba: a pécsi nyár legpatentebb éjszakája július 30-án lesz, rengeteg house-szal, technóval, basszussal, és minden mással, ami minőségi és elektronikus!
    Bővebben
  • [2016-07-01] Astronautmusic pres. Moonbootica
    @ Corvin Club

    A nyár az tiszta hedonizmus; hosszú nappalok, rövid éjszakák, reggelig tartó bulik, fesztivál és fagyi hegyek, a nyarat nem lehet rövid pórázra fogni, vagy korlátok közé szorítani, mert kikéri magának. Ugyanúgy, ahogy júliusi fellépőnk Kowe Six a Moonbootica formációból. A hamburgi duó neve egy kaliforniai utazás során született és a srácok nem mindennapi (47,48 ) cipőméretére utal :)
    Bővebben
  • [2016-07-06] Balaton Sound 2016
    @ Zamárdi

    Tizedik alkalommal hívja a zamárdi szabadstrandra híveit Magyarország legnépszerűbb prémiumeseménye, a MasterCard Balaton Sound 2016. július 6 - 10. között.
    Bővebben
  • [2016-07-30] BASS CLUB
    @ Instant, Budapest

    Electro, Dubstep, Drum&Bass, Twerk, Trap és ami a csövön kifér! Az este vendégei Wondawulf és Bevild aka B:Azta
    Bővebben
  • [2016-07-22] Bassment w/ Mastif
    @ Müszi

    Júliusban is dübörgünk egy kicsit a MüSZi előterében és ezúttal sem leszünk segítség nélkül: Mastif, a Bladerunnaz crew oszlopos tagja látogat el hozzánk, hogy mindenkinek meglegyen a kellő dnb dózis...
    Bővebben
  • [2016-07-30] Black Trap Festival w/ APEX RISE (NL)
    @ Dürer kert, Budapest

    ☆ A nyár legnagyobb és egyben utolsó Black Trap rendezvényén a holland undergroundvilág fenegyereke APEX RISE látogat el hazánkba. ☆
    Bővebben
1 2 3 4 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó