Pulzar

Partyajánló

Dub Phase /w Joe Nice

Fellépők
Dátum 2016. március 25.
Stílus Dubstep, Dub
Dub Phase /w Joe NiceA Dub Phase márciusi vendége a Trafo pinceben (ex-Kontra) nem más mint az Amerikai Dubstep nagykövetként emlegetett Joe Nice egyenesen Baltimore-ból(Usa).

Dub Phase /w Joe Nice

A Dub Phase márciusi vendége a Trafo pinceben (ex-Kontra) nem más mint az Amerikai Dubstep nagykövetként emlegetett Joe Nice egyenesen Baltimore-ból(Usa).

2002 körül kezdte a stílus honosítását, létrehozta a New York-i Dub War klubest sorozatot, mely voltakép amerikai DMZ esté nőtte ki magát, a legnagyobb londoni neveket először eljuttatva a tengerentúlra.
Joe Nice az egyike azon kevés selectáknak aki a mai napig csak és kizárólag vágott dubplate-eket játszik és hü maradt az origiinal deep vonalhoz, szemben állva az usából robbant brosteppel.
Frissen indított saját labelje a GourmetBeats nevet kapta, ugyanezen a néven találkozhattok havi rendszerességü műsorával a Sub.fm-en.
A fel és levezetés ezúttal Malzzal kiegészűlve a frissen felújított saját építésű Sound Systemen a 9 éves Dub Phase family gondoskodik: Display, Jojo, Gumilap Metro, Feat Mc Fayabolo , Mc Fedora.
Vizuál by Ghoulish!

roots/reggae/dub/dubstep/grime/bass music/jungle/soundsystem

Location:Trafó pince (exKontra) Liliom u. 41. IX, Budapest, Hungary
Entry: 2500HUF / 8 Euros (18+ only)

Lineup:
Joe Nice (Gourmet Beats, SUB FM / Baltimore -US)
Gumilap
Jojo
Display
Malz
Metro
Mc Fedora
Mc Fayabolo

+Vj Ghoulish

***POWERED BY DUB PHASE SOUND SYSTEM

Helyszín

  • RoHAM Bar

    Dohány utca 22. Budapest, Hungary 1074

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2016-02-06] DUB PHASE 9TH BIRTHDAY BASH
     

    A 9. születésnapi bulin Quest és Crazy D lesz a vendégünk az Egyesült Királyságból. Quest a kezdetek óta aktívan tevékenykedik a dubstep műfajban, másodszor jön hozzánk zenélni, ezúttal 3 deckes szettel készül! Alapítótagja a nyugat londoni Antisocial Entertainment-nek is akiknek tagjai közt Silkie és Jay 5ive is megtalálható. A mára már legendás Deep Medi Musik-on, számtalan megjelenés övezi, rendszeres fellépő a DMZ night-okon is, tavaly debütált V.I.V.E.K kiadóján a System Music-on, az innaminds recordsnál emellett hosszú évek munkája után idén februárban érkezik az első megjelenése az Antisocial Records-on.
  • [2015-12-05] Dub Phase Sound System
     

    A RoHAM Bar újranyitja a Trafó House pincéjét és ennek mi nagyon örülünk :)
  • [2014-06-14] Dreamlifter / BAR 72 x Planewatching
    @ Roham bár, Budapest

    Live, Live és még több élő elektronikus zene, a kísérletitől az acid house-ig. A felejthetetlen színvonalról a scénában egyre fényesebben csengő nevek gondoskodnak.
  • [2014-04-13] Lay-Up!
    @ RoHAM Bar

    Lay-Up! /// vasárnapi ambient // elektronika // dubtechno
  • [2014-03-23] Lay-Up! w/ PANDA QUARTET live
     

    Hetedik alkalommal ad helyet szeretett vasárnapi merengős-fejbentáncolós ambient/elektronika/dub estünknek a kívül-belül megújult és immár remek audiovizuális adottságokkal bíró Roham Bár. A Dohány és Síp utca sarkán a 60-as években legendás Metro Klubként is ismert komplexum falai közt ezúttal egy izgalmas próbálkozás fog megszólalni, azaz akusztikus hangszerek és az elektronikus zene találkozása, azaz a Panda Quartet erről bővebben egy kedves öregúr értetlenkedését idéznénk:

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó