Pulzar

Partyajánlók

2016. január 8., péntek

2016. január 8., péntek

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2016-01-08] ★ Corvin Club pres. BJARKI ★
     

    Bjarki-t elsősorban a nyári fesztiválokon óriási karriert befutott „I Wanna Go Bang” című szám szerzőjeként ismerhetjük, ám az izlandi producer ezen felül több remekbeszabott tracket is szállított már az egyre nagyobb őrületnek örvendő трип kiadónak; PC Muscles, Orange Juice Man, Revolution vagy a Polygon Pink Toast, valamint 2015-ben szinte minden jelentős elektronikus zenei szcénával rendelkező nagyvárosban fellépett a трип label esteknek köszönhetően. Január 8-án vele, és három magyar tehetséggel indítjuk az új évet.
    Bővebben
  • [2016-01-08] Made Inn presents vol. 11
    @ Akvárium Lokál

    Boldog Új Évet Kíván az egész csapat és vár a 2016-os év első Made Inn bulijára!
    Bővebben
  • [2016-01-08] Technokunst ❒ ❒ Stanislav Tolkachev
    @ LÄRM

    ❒ LÄRM ❒ Technokunst ❒ ❒ Stanislav Tolkachev ❒
    Bővebben
  • [2016-01-08] HERZ
     

    A Fogashazban 3 év után a Metha vezette NO DISCO estet felváltja egy zeneileg letisztultabb új sorozat a HERZ!
    Havi egy pénteken lesz hallható a hangban és fényben megújult Fogasházban.
    Bővebben
  • [2016-01-08] HVOB Live
    @ Akvárium Klub

    A HVOB (Her Voice Over Boys) duója már bizonyította, hogy övék az egyik legjobb sikersztori az európai elektronikus zenei színtéren. A bécsi székhelyű producerpáros első slágere, a 2012-es Dogs viharként söpört végig a Beatport Deep House listáján. Még nagylemezük sem jelent meg, mikor már olyan fontos fesztiválokon léphettek fel, mint a németországi Melt!, ráadásképp pedig Elie Saab libanoni-francia divattervező is beleszeretett zenéjükbe. A csodálatos hangú Anna Müller és a végtelenül kreatív Paul Wallner – vagyis a HVOB - egy egészen új és egyedi zenei hangzást hozott létre: intelligens és kifinomult elektronika, amely egyszerre érzelmes és dallamos, tiszta és bensőséges. AZ EP-formával szakítva 2013-ban jelentették meg első nagylemezüket, melyet idén tavasszal követett a Trialog című 10 trackes album. A Balaton Sound közönségének már több ízben bizonyító páros live actje egy igazán szívmelengető bulit kínál a borús január első hetében.
    Bővebben
  • [2016-01-08] RAW XXIX - Évnyitó
    @ AETHER

    Szeretettel várunk minden kedves kis komiszt, hogy megkísérelje fapofával végigállni Dj Sobek és Captain Knuckles tanárurak végtelenül beteg évnyitó szettjét. Lássuk hát ki az, aki ellen tud állni a legnagyobb kísértésnek!
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó