Pulzar

Partyajánlók

2014. november 29., szombat

2014. november 29., szombat

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2014-11-29] Hi!Fly x Keinemusik w/ RAMPA
    @ Toldi Klub

    November 29-én, Adam Port és &ME kétszeri vendégül látása után a KEINEMUSIK csapattal egy új, közös sorozatba kezdünk. A nem véletlenül egyre népszerűbb kiadó a HI!FLY rendezvénysorozattal azonos évben (2009) indult, és úgy fest, történetünk hosszú időre szorosan összekapcsolódik. A Keinemusik artistok egyesével érkeznek hozzánk, így mindegyiküknek lehetősége lesz megmutatni egyedi hangzásvilágát.
    Bővebben
  • [2014-11-29] A38 Night/Life Presents: Betoko (UK)
    @ A38

    Raining Again, U So Fine vagy a Leftfield híres Song of Life-jának remixe - igen, a mexikói származású, de jó ideje Londonban és Ibizán élő deephouse-minimál producer és DJ, Betoko tér vissza az A38 Hajóra, egy évvel legutóbbi, óriási sikerű bulija után. A fel- és levezetés pedig az Urimuriból ismert Pure Lust-páros, Daniel Page és B.A.N., valamint a Monkey6-es Bergi feladata lesz.
    Bővebben
  • [2014-11-29] The Debut Winter Classics
    @ Cinema Hall

    11/29 The Debut Winter Classics
    Bővebben
  • [2014-11-29] SOUNDHEAD Születésnap
    @ Akvárium Lokál

    Első saját szervezésű szülinapunknak a VOLT Music Bar Official ad otthont. A zenei aláfestésről hazánk már jól ismert és dinamikusan fejlődő szelektorai gondoskodnak, az emelkedett hangulat ennek fényében is garantált.
    Bővebben
  • [2014-11-29] DECK ATTACK w/ REY & KJAVIK (DE)
    @ Fogas Ház

    A rendkívül talányos, sokáig anonimitásba burkolózó frankfurti duó, a Rey & Kjavik momentán vitathatatlanul a világ legmenőbb G-house alakulata. A dolog súlyát jelzi, hogy a Get Physical, a Exploited és a Compost is Ep-t jelentett meg tőlük, amelyek átütő sikere nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a formáció az utóbbi 2-3 évben a szcéna megkerülhetetlen tényezőjévé váljon.
    Bővebben
  • [2014-11-29] Lick the Click! ■ ■ Kuba Sojka
    @ LÄRM

    ■ LÄRM ■ Lick the Click! ■ ■ Kuba Sojka ■
    Bővebben
  • [2014-11-29] Infinity Sounds & Plasmic Records presents: Digital Dream
    @ R33

    November 29-én egy vadonatúj klubest indul útjára az Infinity Sounds és a román illetőségű Plasmic Records szervezésében. A Digital Dream a kollektív zenehallgatás élményét szeretné megosztani a nagyérdeművel magas színvonalon, nem megszokott formában. Hogy ez mit is takar? Első sorban az elérhető legjobb hangtechnikán, a Funktion One rendszeren fognak megszólalni az ütemek, aztán lesz még brutálkomoly vizuál is Zana illusztrálásában, a line up-al meg egyenesen hiánypótló üzemmódra kapcsolt a szervezőgárda.
    Bővebben
  • [2014-11-29] FUTURE MUSIC
    @ Corvintető, Budapest

    2014/11/29 ✖ SZOMBAT ✖ FUTURE MUSIC ✖ Corvintető
    Bővebben
  • [2014-11-29] ColdHunter Hütte Party
    @ Gozsdu Manó Klub

    Nyisd meg velünk a téli szezont. A ColdHunter Hütte Partyja már novemberben elhozza nektek a téli sítáborok feledhetetlen hangulatát. Egész éjszakás rendezvénnyel és bulival várjuk a sí és snowboard megszállottjait. Téli sportot imádók se kíméljenek. Nyissuk meg egy nagy bulival a 2014/2015 szezont. :-)
    Bővebben
  • [2014-11-29] Kitsuné Club Night
    @ NOMURI

    Kitsuné Club Night @ NOMURI, Budapest
    Bővebben
  • [2014-11-29] SIN CITY - Grand Opening Party
    @ VINYL

    Sin City. A bűn városa. Sin City-ben, e fekete-fehérben pompázó bűnös városban nincs hiány a vesztükbe rohanó, magányos hősökből, prédára vadászó ledér nőkből, őrülten bulizni vágyó, vad társaságokból. Minden szombat éjjel megnyitjuk a belváros sötét erőinek kapuját, hogy téged is magával ragadjon a lüktető, érzéki zene vad extázisa. Gyere, bűnözz velünk!
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó