Pulzar

Partyajánló

Room 8 presents: The Grocery Story, Full 3 Hours Stream @ a nappalid

Dátum 2014. október 16.
Helyszín a nappalid
Stílus ismeretlen
Room 8 presents: The Grocery Story, Full 3 Hours StreamBizonyára sokan észrevettétek, hogy múlt hét szerdán néhány barát és dj segítségével bevettünk egy budapesti éjjel-nappalit és buliztunk egy jót. Úgy gondoltuk, nem számít hol vagyunk, mert ha a kedvenc lemezeink és barátaink velünk vannak, még egy kisboltban is áttáncolhatjuk az estét.a nappalid

Room 8 presents: The Grocery Story, Full 3 Hours Stream @ a nappalid

Bizonyára sokan észrevettétek, hogy múlt hét szerdán néhány barát és dj segítségével bevettünk egy budapesti éjjel-nappalit és buliztunk egy jót. Úgy gondoltuk, nem számít hol vagyunk, mert ha a kedvenc lemezeink és barátaink velünk vannak, még egy kisboltban is áttáncolhatjuk az estét.

Miért?

Mert hamarosan klubot nyitunk. Nem egy talált klubot, nem a századik romkocsmát. Álmaink 300 fős táncklubját, diszkóbázisát, ahol a delikáthoz hasonló módon, hétről-hétre jól érezhetjük magunkat, ahová végre megérkezhetünk és eseményként élhetünk meg egy estét.

Nem követünk semmilyen trendet és divatot sem akarunk diktálni, egyszerűen csak azokat az élményeket keressük, amin másnap is tudunk majd mosolyogni.

Az esemény teljes anyagát csütörtök este, 21 órától közvetítjük az alábbi linken:

www.ustream.tv/​channel/​room-8

Facebook: www.facebook.com/​events/​792607007444047/​

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó