Pulzar

Partyajánló

Tesla.rar Kertüzem 001 - Rumelier Képző @ Tesla.rar

Fellépők
Dátum 2014. június 20. – 2014. június 20.
Helyszín Tesla.rar
Stílus beat, Disco, Funk
Tesla.rar Kertüzem 001 - Rumelier KépzőA legenda szerint Nelson admirális testét, a nagy 1805-ös trafalgari csata után rumban tartósították útban Angliába. Mire a hajó kikötött, a legénység a rum nagy részét megitta egy titkos lyukon keresztül, abban a hitben, hogy így Nelson nemes jellemét magukba szívhatják. “Nelson vére” azóta a legjobb minőségű rumok jelzője.Tesla.rar

Tesla.rar Kertüzem 001 - Rumelier Képző @ Tesla.rar

A legenda szerint Nelson admirális testét, a nagy 1805-ös trafalgari csata után rumban tartósították útban Angliába. Mire a hajó kikötött, a legénység a rum nagy részét megitta egy titkos lyukon keresztül, abban a hitben, hogy így Nelson nemes jellemét magukba szívhatják. “Nelson vére” azóta a legjobb minőségű rumok jelzője.

A kertüzemre kapcsolás alkalmából koccintsunk a cukornád legrangosabb képviselőivel. Tósztként mi 7 olyan rum különlegességget ajánlunk speciális áron, amivel csak a Tesla.rar szolgál. A pop-up rumelier este lényege, hogy együtt feltérképezzünk egy olyan rum univerzumot, Barbadostól Nepálig, ami mentes a karibi sallangtól és a részeg kalózoktól. Az eseményhez méltó lemezritkaságokról a Soul Cure DJ-k gondoskodnak.

Line-up:

SOUL CURE:

Gandharva

Von Yodi

www.facebook.com/​events/​1437482153189768/​

Helyszín

  • Tesla.rar

    Kazinczy utca 21. Budapest, Hungary 1075

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó