Pulzar

Partyajánló

Vásárcsarnok x Budapest Essentials: Gorillaz Sound System DJ set (UK) @ Vásárcsarnok

Fellépők
Dátum 2014. május 31. – 1970. január 1.
Helyszín Vásárcsarnok
Stílus Electronic
Vásárcsarnok x Budapest Essentials: Gorillaz Sound System DJ set (UK)Budapest Essentials presents: Gorillaz Sound System DJ set (UK) @ VásárcsarnokVásárcsarnok

Vásárcsarnok x Budapest Essentials: Gorillaz Sound System DJ set (UK) @ Vásárcsarnok

Budapest Essentials presents: Gorillaz Sound System DJ set (UK) @ Vásárcsarnok

A Budapest Essentials minden egyben, amit ez város kínál: zene, buli, kultúra, gasztronómia, turisztika és még egy kis plusz is. 12 hónapnyi Budapest, 4 napba csomagolva: az összes hely és élmény, ami ezt a várost azzá teszi ami…egy mindent elsöprő esemény-sorozat, egyetlen karszalagba tömörítve! Egyetlen jeggyel Tiéd a város! Egy kult+zene+gasztró kombó, ami minden porcikájában neked szól! Lehetőségek százaival szolgálunk, hogy összeállíthasd a tökéletes 4 napot, amire vágysz! Helyszínünk a város, színpadjaink a klubbok, díszletünk Budapest!

http://budapestessentials.com/

Jegyinfó 
Early Bird bérlet: 9.900 forint, március 28 - május 11.
Elővételes bérlet: 16.500 forint, május 12 - május 25.
Helyszíni bérlet: 21.000 forint, május 26-tól! 
http://jegy.meex.hu/bpes-jegy.php 
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/budapest-essentials-2014-357635/event.html

GORILLAZ SOUND SYSTEM (UK)

A Damon Albarn vezette Gorillaz nemzetközi szinten jelentős elismerésnek örvend, ezért is fogadhatjuk lelkesen a tényt, hogy a formációban szerepet vállaló Remi Kabaka akkor is élteti a csapat szellemét, amikor az épp nem aktív. A nigériai származású illető köré szerveződő Gorillaz Sound System ugyanis egyedülálló módon reciklálja a fiktív banda muzikális és vizuális anyagát egy sodró lendületű, analóg és elektronikus hangszereket egyaránt kiaknázó élő show keretében, amely során új, felturbózott formában kerülnek prezentálásra a csapat legnépszerűbb szerzeményei. A legenda szerint még M.I.A. felfedezésében is szerepet játszó, a Gorillaz-béli kitalált dobos, Russel Hobbs beszédhangját szolgáltató és kiváló ritmusszekcióbeli pedigrével bíró Kabaka így a világ legkülönbözőbb tájain képes bemutatni, hogyan lehet továbbgondolni a Blur-vezér és Jamie Hewlett által életre hívott ötlet hagyatékát úgy, hogy az a lehető legjobb eredménnyel bírjon mindenki számára.

SAVERNE (H)

A hazai elektronikus zenei paletta egyedi jelensége a frissen alakult SAVERNE – a részben a művészeti egyetemen összeismerkedő trió tagjai maguk készítik videoklipjeiket, maximálisan igényes, kreatív és egyéni vizuális világot teremtve zenéjük köré. Mi sem támasztja ezt jobban alá, mint az OMINOUS névre keresztelt, tavaly kiadott bemutatkozó anyaguk népszerűsége (a klip heteken át tartotta vezető pozícióját VIVA Chart-on). Aktuális daluk a valóság és az képzelet határai közötti átjárás lehetőségeire fókuszál, a környezet különleges hangulatára, az ügyesen alkalmazott technikai trükkökre és effektekre építve nyitja egybe emlékezetünk párhuzamos dimenzióit.

www.facebook.com/​events/​271374133042179/​

Helyszín

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó