Pulzar

Partyajánló

DUBlőrök Éjszakája 2/ANIMA SOUND SYSTEM DJ SET @ Super8

Fellépők
Dátum 2014. május 24.
Helyszín Super8
Stílus Dub
DUBlőrök Éjszakája 2/ANIMA SOUND SYSTEM DJ SETThis is dub revolution . . . music to rock the nation. Nincs még egy olyan irányzat, amely akkora hatással lenne a mai elektronikus zenére, mint a DUB. Feloldódva, kissé áttranszformálódva, pedig szinte az összes stílusban fellelhető a hatása: a korai elektronikus diszkózenében, kikacsint a house-ból és jellegzetes alapjai a mai hip-hop-ban is abszolút felismerhetőek.Super8

DUBlőrök Éjszakája 2/ANIMA SOUND SYSTEM DJ SET @ Super8

This is dub revolution . . . music to rock the nation.
Nincs még egy olyan irányzat, amely akkora hatással lenne a mai elektronikus zenére, mint a DUB. Feloldódva, kissé áttranszformálódva, pedig szinte az összes stílusban fellelhető a hatása: a korai elektronikus diszkózenében, kikacsint a house-ból és jellegzetes alapjai a mai hip-hop-ban is abszolút felismerhetőek.

Kis hazánk Szombathelyről indult formációja idomítja a népet a DUB alapjaira május 24-én, akik akárhogy is vesszük, megkerülhetetlenek. A számtalan szakmai díjjal is elismert és világsztárokkal is együtt dolgozó Anima Sound System zenéje egyedi oldata a kelet európai népzenének és a modern elektronikusnak. Ezzel az integrációs kísérletezésekkel és a folyamatos megújulásokkal – amik részben a tagcseréknek, részben pedig a vendégénekeseknek köszönhetően – Európa szerte megtáncoltatták már a fesztiválozókat.

A zenekar két producer-dalszerzője a Prieger Zsolt és Német Gergely páros néhány éve új dimenziókat nyitott meg az Anima Sound System dj szett keretein belül, ennek lehet mindenki szem és fül tanúja a DUBlőrök Éjszakája második részén, ahol felcsendülnek a korai klasszikus Anima felvételek is.

Tehát napfényt a szájba, táncolós cipőt a lábra!

Az estén fellép még DU3normal, aki a laptopból megvadultan áramló digitális hanghullámokat, egy analóg karámba tereli, és onnan megszelídítve juttatja el hozzánk.

Az estet a Tilos Rádióból is jól ismert Dr. Analog fogja zárni, a feltételek biztosítva, a többi rajtatok múlik...

DUBlőrök:

22:00 - 00:00 DU3NORMAL (live act)

00:00 - 02:00 ANIMA SOUND SYSTEM (dj set)

02:00 - 04:00 DR ANALOG (dj set)

BELÉPŐ: 600 HUF

www.facebook.com/​events/​1466250796943048/​

Helyszín

  • Super8

    Kőfaragó u. 8 Budapest, Hungary 1086

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

  • SUBFM

    SubFM.com are committed to giving you the best in online pirate soundz, playing: Dubstep, Grime, Dub, Garage and Breaks!
  • SENSIMEDIA.NET DUBSTEP & GRIME RADIO

    Strictly the best in Dubstep Music 24/7
  • BluntBeats Radio

    "Classic and unique beats, down and dirty round the edges, for people who should know better."

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó