Pulzar

Partyajánló

She Fire / Zöld Pardon

Fellépők
Továbbá még: DSH
Dátum 2013. augusztus 17.
Stílus Drum &, Bass
She Fire / Zöld PardonA SHE FIRE egyedülálló és sokszínű kezdeményezés. Egyedülálló, mert tagjai egytől egyig a női nemet képviselik és sokszínű, mert mindegyikőjük más-más zenei stílust preferál fellépése során, közös erővel viszont képesek akár egyetlen este alatt is átkalauzolni a közönséget a mély dubstep-ből a techno és breakbeat ritmusain át a pörgős drum&bass-be.

She Fire / Zöld Pardon

A SHE FIRE egyedülálló és sokszínű kezdeményezés. Egyedülálló, mert tagjai egytől egyig a női nemet képviselik és sokszínű, mert mindegyikőjük más-más zenei stílust preferál fellépése során, közös erővel viszont képesek akár egyetlen este alatt is átkalauzolni a közönséget a mély dubstep-ből a techno és breakbeat ritmusain át a pörgős drum&bass-be.

 Az A38 hajó fedélzetéről indultak útnak a hölgyek, s azóta igazán ütősre sikerült bulikon vannak túl. Az elmúlt évben SHE FIRE-ként megjártak már több neves budapesti és vidéki klubbot, játszottak kiállításokat kísérve, első közös szülinapjukat pedig külföldi vendég MC-vel kiegészülve ünnepelték a Corvintetőn.

Mindegyik lány komoly előadó, de vagányak is és mindeközben sugárzik belőlük az igazi nőiesség, és egyedi látásmóddal viseltetnek a zene iránt.

Sikerük titka, hogy női bájaikkal nem a szemekre, hanem a fülekre akarnak hatni, közvetítve az értéket, amit életükben az egyik legfontosabbnak tartanak: a zenét.

WEBOLDAL http://www.facebook.com/SheFireOfficial
MIXEK http://www.mixcloud.com/tag/she-fire/
VIDEÓ http://youtu.be/Hsj-P8gG6QQ

ZP bulibusszal is jöhetsz hozzánk. Indulás: Deák térről, több megállóval. További részletek: www.zp.hu/​busz

Belépés ingyenes!

She Fire - Ladies Nights @ Zöld Pardon 
aug 17: DSH, Feryne 

Archív partyajánlók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó