Pulzar

Shizuka & Soundboy a Hangoverben! @ Hangover Cafe and Club / 2013-07-20 flyer

Belépő
Mindenkinek700 Ft

Partyajánló

Shizuka & Soundboy a Hangoverben! @ Hangover Cafe and Club / 2013-07-20 @ RS9 CLUB & CAFE

Fellépők
Dátum 2013. július 20.
Helyszín RS9 CLUB & CAFE
Stílus ismeretlen
Shizuka & Soundboy a Hangoverben! @ Hangover Cafe and Club / 2013-07-20RS9 CLUB & CAFE

Shizuka & Soundboy a Hangoverben! @ Hangover Cafe and Club / 2013-07-20 @ RS9 CLUB & CAFE

Shizuka, a progresszív királylánya, aki tavaly megnyerte a Petőfi Rádió DJ-versenyét, ma pedig már műsort is visz az MR2-n; valamint Soundboy, a dunaújvárosi éjszakák ismert DJ-je zenél nálunk! :)

A Hangover CLUB ZAMÁRDIBAN, A BALATON SZÍVÉBEN TALÁLHATÓ A 7-ES ÚT MELLETT, KÖZVETLENÜL A ZAMÁRDI VASÚTÁLLOMÁS VÉGÉBEN. EZ ÁLTAL A MEGKÖZELÍTÉS EGYSZERŰ. AZ AUTÓVAL ÉRKEZŐK SZÁMÁRA SAJÁT PARKOLÓ ÁLL RENDELKEZÉSRE. AZ ÉPÜLETET RÉGEN IS CLUBKÉNT HASZNÁLTÁK, DE VÁLTOZTATVA A RÉGI STÍLUSON, ÁTALAKÍTÁST HAJTOTTUNK VÉGRE. A MEGÚJULÁS BELSŐ ÁTALAKÍTÁSSAL ÉS PROFILVÁLTÁSSAL HOZTUK ÖSSZE.

A Hangover CLUB NAPKÖZBEN KÁVÉZÓ, A NYUGALOM SZIGETE. ÉJSZAKA AZONBAN SZÓRAKOZÁSI LEHETŐSÉGET NYÚJT A SZÓRAKOZNI VÁGYÓKNAK. KÍNÁLATUNKBAN MEGTALÁLHATÓ A FELTÖREKVŐ FIATALOK KONCERT ESTJEI, ROCK ÉJSZAKÁK, AZ ELEKTRONIKUS ZENE VAD BULIJAI VALAMINT A RÉGI IDŐK HANGULATÁNAK PARTYJAI.

ZÁRTKÖRŰ RENDEZVÉNYEK - LÁNYBÚCSÚ, LEGÉNYBÚCSÚ, CÉGES RENDEZVÉNYEK LEBONYOLÍTÁSÁBAN SEGÍTSÉGET NYÚJTUNK, FŐLEG HOGY HELYISÉGEINK ERRE A LEGALKALMASABBAK.

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó