Pulzar

Partyajánló

Dátum 2013. január 12.
Stílus Electronic
Shena (UK) & Bencsik Tamara - Girly ShowEgy igazi dögös-csajos szombat este közeleg a MIX-ben! Január 12-én két csodás hangú hölgy érkezik Budapest egyik legtrendibb klubjába, hogy felmelegítse a szíveket-lelkeket a téli időszak kellős közepén: a brit sztárénekes, dalszerző, SHENA, valamint a 2008-as Megasztár által országos kedvenccé vált Bencsik Tamara.

Shena (UK) & Bencsik Tamara - Girly Show

Egy igazi dögös-csajos szombat este közeleg a MIX-ben! Január 12-én két csodás hangú hölgy érkezik Budapest egyik legtrendibb klubjába, hogy felmelegítse a szíveket-lelkeket a téli időszak kellős közepén: a brit sztárénekes, dalszerző, SHENA, valamint a 2008-as Megasztár által országos kedvenccé vált Bencsik Tamara.

A nagy-britanniai popdíva fellépése abszolút kuriózumnak számít a hazai klubéletben. Karrierje Steve Wonder ajánlásával indult, a templomi kórusok után a musicalek világába csöppenve olyan híres darabokban tűnt fel és járta be a világot, mint a Jézus Krisztus Szupersztár vagy a Rémségek kicsiny boltja. A színház világától azonban olyan neves világsztárok vokalistájaként csábult el, mint Mariah Carey, a Chaka Khan, Lisa Stansfield, a Sugababes, a Simple Minds, Belinda Carlisle, James Brown vagy Amy Winehouse – hogy tényleg csak párat emeljünk ki közülük. Az elektronikus zenei világ is felfedezte időközben magának Shena páratlan énekhangját, és lecsapott rá többek között Eric Morillo és Michael Gray is. Az utóbbival készített közös zene, a The Weekend hozta meg a világhírt és népszerűséget számára, amit aztán sorra követtek a klubok táncparkettjein hódító, leginkább a house hálás groove-jaira épülő himnuszok, pl. a Nothing I Won’t do, a Dare Me, Guilty vagy a Watch Out.

 

Egy kis „szekkemidézés”! Íme, az egykori bombasláger, a The Weekend klipje:

http:/​/​youtu.be/​8bVsDTA4mdY

 

A következő, s egyben legutóbbi mérföldkő Shena első szólóalbuma, a 2079 volt, melyben ragyogó ötvözetét kaptuk a 70-es, 80-as évek disco és funky elemeinek a jelenkor modern elektronikus hangzásaival, a house-zal, a breakbeattel, a hip-hoppal, az electróval. Az album első single-jeit azonnal rotációban játszották a legnagyobb rádiók és persze a DJ-k, a szakmai sajtó mellett pedig olyan neves sajtóorgánumok méltatták a hölgy szólólemezét, mint a Mirror, a Daily Telegraph vagy a Sunday Times. Ennek már lassan két éve, de Shena és albuma töretlenül hódít megunhatatlan, elegáns és időtlen, mégis rendkívül friss és üdítő hangzásvilágával.

 

A mágikus vonzerejú hang tulajdonosa most végre Magyarországra is elérkezik – köszönhetően a MIX-nek. A dance arisztokrácia nagykövete mellett a ragyogó ifjú tehetség, Bencsik Tamara fellépése is feltétlen figyelmet követel ezen az estén, csakúgy, mint a klub két házigazdája, Rony Breaker és Nigel Stately DJ-szettje.

 

 

http:/​/​www.facebook.com/​mix.hungary

http:/​/​www.mix3.hu


Flyer

Archív partyajánlók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó