Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 800 Ft

Partyajánló

NERO HOMME - male fashion & erotic contemporary art @ URIMURI / 2012-11-24 @ Budapest

Fellépők
Dátum 2012. november 24.
Helyszín Budapest
Stílus ismeretlen
NERO HOMME - male fashion & erotic contemporary art @ URIMURI / 2012-11-24A NERO Homme release partyjával szombaton, november 24-én az Urimuriban (Andrássy út 8.) egy magyar alapítású, nemzetközi magazin indul útjára.Budapest

NERO HOMME - male fashion & erotic contemporary art @ URIMURI / 2012-11-24 @ Budapest

A NERO Homme release partyjával szombaton, november 24-én az Urimuriban (Andrássy út 8.) egy magyar alapítású, nemzetközi magazin indul útjára.

 A party első állomása Budapest, de az azt követő hónapokban Berlin és London is megismerheti majd a NERO Homme különleges világát.

A budapesti buli sztárvendége Natasha Slater, a legendás Punks Wear Prada club night alapító dj-je Milánóból, aki választott otthonában a legjobb fashion partyk mellett a Dolce and Gabbana bemutatóinak zenéjéért is felel. A line-upot tovább erősíti a berlini Electronic Beats magazin szerkesztője és a GucciGoth bloggere, Daniel Jones alias BlackBlackGold. Edgar Retro Bécsből látogat el hozzánk, köztudott róla, hogy hazájában a legbevállalósabb rave-ek állandó fellépője. A vizuálokon pedig a nyers, mégis érzékeny videóival nemzetközi elismertséget szerző, dieLamb néven alkotó vizuális művész, Matt Lambert világával is megismerkedhetünk.

A line-upra nagyon büszkek vagyunk, hiszen erre a különleges éjszakára a divathoz szorosan kapcsolódó nemzetközi dj-k krémjéből lehetőségünk volt az összes kedvencünket meghívni. Az igényes zenéket és a vonzó társaságot ötvöző leendő partysorozat első állomására szeretettel várunk mindenkit!

Archív partyajánlók

  • [2015-03-20] Mute
    @ R33

    Elérkeztünk a 10. MUTE-hoz, ami számunkra még mindig kicsit hihetetlen. A továbbiakban sem fogunk tétlenkedni, tartjuk magunkat a koncepciónkhoz, miszerint felidézzük a techno partyk underground gyökereit, és lehetőleg minél több elismert, nemzetközi DJ-t invitálunk meg az eseményeinkre.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó