Pulzar

Bérgyilkosok éjszakája flyer

Partyajánló

Bérgyilkosok éjszakája

Dátum 2012. október 31.
Helyszín Budapest Váci utca 34
Stílus Psychedelic Trance, Psychedelic, Progressive Trance
Bérgyilkosok éjszakájaBÉRGYILKOSOK ÉJSZAKÁJA! OKTÓBER 31-ÉN- FUNZINE HALLOWEEN PARTI A BUDDHA BARBANBudapest Váci utca 34

Bérgyilkosok éjszakája

BÉRGYILKOSOK ÉJSZAKÁJA! OKTÓBER 31-ÉN- FUNZINE HALLOWEEN PARTI A BUDDHA BARBAN

A FUNZINE programmagazin 2012-es Halloween partiját Bérgyilkosok  éjszakája! címmel az idén nyílt Buddha Bar hotel bárjában tartja. Az est tematikáját az Asssassin’s Creed videojáték harmadik része kölcsönzi, melyet a magyar közönségnek a világpremierrel párhuzamosan módja nyílik itt kipróbálni.

A Halloween hangulatot elsősorban a parti vendégei teremthetik meg bérgyilkos avagy assassin ihletésű jelmezeikkel. A Buddha Bar erre az alkalomra külön, tematikus itallappal és baráti árakkal készül, a zenét pedig Buddha Bar DJ szolgáltatja.

Helyszín: Buddha Bar, 1052 Budapest  Váci utca 34, Magyarország

Időpont: 2012. október 31. 22:00

Belépő: 3 000 forint, ami tartalmaz egy welcome drinket, valamint jelmezben érkezőknek két, jelmez nélkül érkezőknek egy ajándék koktélt, illletve 500 forint kedvezményt az Assassin’s Creed III árából.


Flyer

Archív partyajánlók

  • [2014-09-13] Y-Production pres: INVISIBLE REALITY live
    @ ZIPPP Club

    Az idei szabadtéri szezon zárásaként az Iono music israeli üdvöskéje látogat el hozzánk először Magyarországra egy felejthetetlen szett erejéig,hogy utoljára még kiélvezhessük a a madarak csicsergését az éjszaka hangulatát a hold fényét és a psychedelikus zene igazi lényét a szabadtér varázsát.....

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó