Pulzar

Partyajánló

Dátum 2012. szeptember 21.
Stílus ismeretlen
Cabana Club szezonnyitó hétvégeCsak a nyárnak van vége, a felejthetetlen bulik sorának azonban korántsem! A lenyűgöző panorámájú Cabana Garden lélegzetelállító élményekkel pecsételte meg a nyár hangulatát, eljött azonban az ideje, hogy a partik a hamarosan zorddá keményedő időjárástól védett helyszínen folytatódjanak. A Cabana név kötelez, így a Garden helyett ősztől az óbudai Kolosy tér közelében található Bécsi úti Cabana Club ad majd otthont a pazar hangulatú éjszakáknak teljesen megújult dizájnnal, hang- és fénytechnikával.

Cabana Club szezonnyitó hétvége

Csak a nyárnak van vége, a felejthetetlen bulik sorának azonban korántsem! A lenyűgöző panorámájú Cabana Garden lélegzetelállító élményekkel pecsételte meg a nyár hangulatát, eljött azonban az ideje, hogy a partik a hamarosan zorddá keményedő időjárástól védett helyszínen folytatódjanak. A Cabana név kötelez, így a Garden helyett ősztől az óbudai Kolosy tér közelében található Bécsi úti Cabana Club ad majd otthont a pazar hangulatú éjszakáknak teljesen megújult dizájnnal, hang- és fénytechnikával.

Szeptember 21-én, pénteken indul a 2012-es őszi szezon a Cabana Clubban, ahol a Gardenből már jól ismert Lacora vezényletével bulizhat a prominens vendégköréről híres elitközönség az első kakasszóig, vagy ha nem hallják meg – amire elég nagy az esély -, kifulladásig.


Flyer

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó