Pulzar

Rodney Hunter @ Le Bistro flyer

Partyajánló

Rodney Hunter @ Le Bistro

Dátum 2012. július 6.
Stílus ismeretlen
Rodney Hunter @ Le BistroAz osztrák-amerikai klasszis, Rodney Hunter fellépésével aranyozza be július első hétvégéjét a Le Bistro. Az ötletes és kivételesen kellemes eklektikájáról híres DJ/producer július 6-án este pörgeti meg az emberek körül a világot a Kopaszi Gát egyik legszebb klubjában. A partit Lacora és Mr.Kaufer színes zenei felhozatala teszi teljessé.

Rodney Hunter @ Le Bistro

Az osztrák-amerikai klasszis, Rodney Hunter fellépésével aranyozza be július első hétvégéjét a Le Bistro. Az ötletes és kivételesen kellemes eklektikájáról híres DJ/producer július 6-án este pörgeti meg az emberek körül a világot a Kopaszi Gát egyik legszebb klubjában. A partit Lacora és Mr.Kaufer színes zenei felhozatala teszi teljessé.

Rodney lassan két évtizedes pályafutása során elképesztően izgalmas vargabetűket tett a különféle stílusok között kalandozva, de éppen ezért vált olyan népszerűvé világszerte. Szettjeiben bármikor felbukkanhat a funky-tól az electróig, a house-tól a dubon át a hip hopig szinte bármilyen zenei stílusirányzat. Ez tulajdonképpen nem más, mint a tipikus és igencsak jellegzetes „Hunter sound” receptje, melynek egyetlen titkos összetevője maga Hunter tudata.

                                                      

Talán még sokaknak rémlik is a nyolcvanas évek végéről a legendás hip hop formáció, a Moreaus, amiben Rodney-n kívül olyan kimagasló egyéniségek voltak még tagok, mint Peter Kruder, DJ DSL és Sugar B. 1994-ben már saját kiadói címkét indított, s ekkor jelent meg első saját produkciója is… Zenei alkotómunkája révén szintén a klasszisok között emlegetik. Munkáit olyan kiadók gondozzák, mint pl. a Forth & Broadway, Island Records,Gee Street Records vagy a BMG. 1997-ben Grammy-jelölést is kapott az Uptight produkciói nyomán. 2004-ben jelent meg az első szólóalbuma, a Hunterfiles a Kruder & Dorfmeister-féle G-Stone Label kiadásában. 2007-ben követte ezt a második lemez, a Hunterville is.

 

Rodney útján toplistás dalok és világhírű szuperklubok jelentik a mérföldköveket, jelentőségük azonban messze túlmutat az ő egyéni sikerein, hiszen óriási hatással volt és van a nemzetközi szcéna többi ízlésformáló művészére és a partik, klubok közönségére egyaránt, s minden bizonnyal a magyar közönséget is éppen ilyen elánnal fogja elbűvölni július 6-án, a Duna-parti Le Bistro lemezjátszói mögött állva!

 

 

https:/​/​www.facebook.com/​events/​461744720503454/​

 

Website: www.hunterrecordings.com

www.g-stoned.com

www.myspace.com/​rodneyhunter

https:/​/​www.facebook.com/​pages/​Rodney-Hunter/​55209337179

 


Flyer

Archív partyajánlók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó