Pulzar

Jon Kennedy flyer

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

Jon Kennedy

Fellépők
Dátum 2012. június 8.
Stílus ELEKTRONIKA
Jon KennedyJon Kennedy immáron hetedik éve rendszeres visszatérő vendége a budapesti éjszakának. Mi sem igazolja jobban, hogy itt bizony valami nagyon működik - ha csak nem éppen az eklektika, és az a típusú sokoldalúság, ami zenei világát is meghatározza, és amit Jon szintén nagyra értékel fővárosunkban, ami miatt mindíg nagy lelkesedéssel tér vissza Budapestre.

Jon Kennedy

Jon Kennedy immáron hetedik éve rendszeres visszatérő vendége a budapesti éjszakának. Mi sem igazolja jobban, hogy itt bizony valami nagyon működik - ha csak nem éppen az eklektika, és az a típusú sokoldalúság, ami zenei világát is meghatározza, és amit Jon szintén nagyra értékel fővárosunkban, ami miatt mindíg nagy lelkesedéssel tér vissza Budapestre.

 

Jon Kennedy dobosként indult a zenei pályán, és ez jól hallatszik már a 2001-ben megjelent első szólóalbumán is. Az azóta védjegyszerűvé vált hangzásra, és a virtuóz szempler használatra a rendkívül jó nevű Tru Thoughts kiadó harapott rá elsőként. 2003-ban és 2005-ben két újabb albumot jelentetett meg a Rae & Christian cégénél, azaz a Grand Central kiadónál. Mindhárom lemezt egyaránt szerette a közönség és a sajtó, Jon pedig azóta is az egyik legaktívabb az angol dj-k sorában. Az elmúét években szűntelenül turnézik szerte európában, de a kontinensen túl Kínában, Malajziában, és Japánban is rendszeresen megfordul szettjével.


A produceri munkálatokkal sem állt le, a negyedik nagylemezét beharangozó 7″-es korong 2010 februárjában jött ki az amerikai Organik kiadásában, néhány héttel később követte“14″ című album megjelenése is. Ötödik nagylemezét 2012-ben készül kiadni az Organic Recordings gondozásában. Budapesti fellépésén nyilván erről is hallhatunk majd néhány új dalt Mr. Kennedy táncos és eklektikus jazz-funk-hip-hop-downtempo szettjében. 


Az este folymán Jon mellett a hazai Holy Rollerz crew - azaz Bem, ER, Mr.Herb és Balance - pörgetik a talpalávalókat szertelen freestyle, vagy szigorúan koncept szettjeikkel pacázva szép színeseket Budapest underground zenei életének piktúrájára. Nu jazz, downtempo, lounge, funk, easy, latin, beat, swing, jazz, breakz, afro, hip hop, broken beat, dub, electronica vonalakon épülnek fel dj-szettjeik, melyekben nem spórolnak az igazi ritkaságokkal sem.

web:

http:/​/​www.jonkennedy.co.uk

http://www.facebook.com/jonkennedymusic

http:/​/​www.soundcloud.com/​jonkennedy

http:/​/​www.mixcloud.com/​jonkennedy

http://www.facebook.com/pages/Holy-Rollerz/111538575527055

facebook event: http://www.facebook.com/events/223832281051327/ 


Flyer

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó