Pulzar

Partyajánló

Dátum 2012. május 19.
Stílus ismeretlen
Bajnokok Ligája a MIX TERASZ óriáskivetítőjénÚjabb kellemes meglepetéssel rukkol elő nem csak a futballért rajongó vendégei számára a MIX Terasz: május 19-én, pénteken este hatalmas ledfalról kísérhetik figyelemmel a Labdarúgó Bajnokok Ligája rendkívül izgalmasnak ígérkező döntő mérkőzését, a Chelsea-Bayern München összecsapást!

Bajnokok Ligája a MIX TERASZ óriáskivetítőjén

Újabb kellemes meglepetéssel rukkol elő nem csak a futballért rajongó vendégei számára a MIX Terasz: május 19-én, pénteken este hatalmas ledfalról kísérhetik figyelemmel a Labdarúgó Bajnokok Ligája rendkívül izgalmasnak ígérkező döntő mérkőzését, a Chelsea-Bayern München összecsapást!

Köztudott, hogy egy-egy színvonalas focimeccs hangulata még azokat is magával ragadja, akik nem rajonganak egyébként különösebben a futballért. Hogy ki miért néz egy-egy meccset, annak nagyon sok oka lehet. A férfiak általában a játék szépségében gyönyörködnek, vagy éppen fanatikus szurkolói valamelyik csapatnak, a hölgyek viszont nem titkoltan a csinos sportolókon legeltetik szívesen a szemüket. Hogy a 2012. május 19-ei BL döntőt ki milyen indíttatásból szeretné megnézni, azt nehéz lenne egyenként kitalálni, ám az biztos, hogy mindannyian szeretnék a lehető legkényelmesebb körülmények között, a távkapcsolót nyomkodó kistestvér, nagymama vagy éppen kutya/macska teljes nélkülözése mellett, ám a lehető legjobb minőségben figyelemmel kísérni. Ha még ehhez finom, frissen csapolt sört, koktélt vagy más egyéb italt is szervíroz hozzá gyakorlatilag azonnal egy-egy udvarias felszolgáló, akkor az már talán a vágyakat is túlszárnyalná. De nem kell, ugyanis minden egy helyen, a MIX Teraszon megvalósulhat.
 
A mérkőzés apropóján a szurkolás hevében belekóstolhatnak a nézők a csapatok nemzeti ételeibe is MIX híresen jó konyhájának köszönhetően.
 
Asztalfoglalás: reservation@mix3.hu
Tel: 06 70 466 46 91
 
www.mix3.hu
www.facebook.com/​mixhungary
 
 

Flyer

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó