Pulzar

Antonyo és a Trilogy a MIX Club Bar Restaurantban flyer

Partyajánló

Antonyo és a Trilogy a MIX Club Bar Restaurantban

Dátum 2012. május 4.
Stílus ismeretlen
Antonyo és a Trilogy a MIX Club Bar RestaurantbanA világsztárok sora után újra a magyar virtusé lesz a főszerep a MIX-ben: május negyedikén a régi kedvenc rezidens, Antonyo tér vissza, hogy Richardson és Stuka társaságában megtáncoltassa a közönséget, május 5-én, szombaton pedig a már jólismert Trilogy night keríti hatalmába a hangulatot Rony Beakerrel az élen.

Antonyo és a Trilogy a MIX Club Bar Restaurantban

A világsztárok sora után újra a magyar virtusé lesz a főszerep a MIX-ben: május negyedikén a régi kedvenc rezidens, Antonyo tér vissza, hogy Richardson és Stuka társaságában megtáncoltassa a közönséget, május 5-én, szombaton pedig a már jólismert Trilogy night keríti hatalmába a hangulatot Rony Beakerrel az élen.

Antonyo az egyik legkeresettebb magyar lemezlovas, aki az elmúlt csaknem másfél évtizedben végigjárta a szakmai ranglétra minden fokát. Évekig volt házigazdája a főváros első mainstream open air szórakozóhelyének, a Café Del Riónak, sőt 2004-ben ez a helyszín adta az első válogatás mixalbumának is a címét. Mivel eredetileg rádiós műsorvezetőként indult a pályafutása, nem volt idegen tőle a feladat, amikor az egykori népszerű Rádió 1-es műsor, a 'Disco*s Hit' társ-házigazdája lett 2005-ben. 'B-Sensual' néven alapított kiadót Bárány Attilával és a  Flamemakers formációval 2008-ban, két évvel ezelőtt pedig Anderasszal közösen önálló projektbe kezdtek 'A&A Production' néven.
 
Rony Breaker, a magyarországi soulful house egyik legelhivatottabb képviselőjeként vonult be a köztudatba. Rádiós műsorok, fellépések, rezidenciák és saját szervezésű klubestek egész sorával igyekezett meghonosítani és megszerettetni az igazi, dögös, mégis dallamos house zenét idehaza. Nem kétséges: nagy fába vágta a fejszéjét az ezredforduló táján, egy teljesen techno- illetve progressive house-orientált partikultúra kellős közepén. Alapítója volt a 2007-ben a United Soul formációnak, de ő rejlik a Hennings Project Productions mögött is. Saját szerzeményeit olyan kiadóknál érhetjük tetten, mint pl. a Sole Channel , SoWhat, Consortium Muzik, Seamless, HausBrigade, Ceremony, Mofunk vagy a Lip. A műfaj számtalan neves nemzetközi képviselőjével osztozhatotta DJ-pulton Sandy Riverától Fred Everythingen át Jimpsterig vagy éppen Martin Landsky-ig. Nem egyet közülük ő maga hozott el Budapestre. Saját rádiós műsorát, a Soul Designert a világ több webrádiója is hetente sugározza, így pl. a az SS Radio, az FG Chic, a Smoothtraxx, a Paris One Deeper és a Big City Beats is.
 
Asztalfoglalás és VIP: +36 70 466 4691
 
Belépés: hölgyeknek ingyenes, uraknak: 2.000 Ft
 
Dress Code, Face Control
 
Csatlakozzatok a facebookon is az eseményekhez!
http:/​/​www.facebook.com/​events/​441420879204587/​
http:/​/​www.facebook.com/​events/​136273776503548/​
http:/​/​www.mix3.hu
http:/​/​www.facebook.com/​mix.hungary
http:/​/​antonyo.com/​


Flyer

Archív partyajánlók

  • [2013-08-06] O.Z.O.R.A. Festival 2013
     

    1999-ben, a teljes napfogyatkozást egy hipnotikus erejű ünnepléssel köszöntötték az Ozora melletti Dádpusztáról teljes szépségében látható jelenséget csodálók. Több tízezres, a világ minden tájáról érkező tömeg vette át a goa zene lüktetését és tökéletes együttlét hangulatának bölcsőjében teremtették meg az Ozora Fesztivált.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó