Pulzar

Dave Mayer (NL) és Pray For More (A) hétvégén a MIX-ben flyer

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak2 000 Ft

Partyajánló

Dave Mayer (NL) és Pray For More (A) hétvégén a MIX-ben

Dátum 2012. április 20.
Stílus ismeretlen
Dave Mayer (NL) és Pray For More (A) hétvégén a MIX-benA holland Dave Mayer és az osztrák Pray For More lép fel ezen a hétvégén a MIX Club Bar Restaurantban. Április 20-án a zseniális hollandus mellett a hazai színeket – helyesebben hangokat - Rony Breaker és Jovan, míg 21-én az osztrák vendég oldalán Richardson és DJ Stuka képviseli.

Dave Mayer (NL) és Pray For More (A) hétvégén a MIX-ben

A holland Dave Mayer és az osztrák Pray For More lép fel ezen a hétvégén a MIX Club Bar Restaurantban. Április 20-án a zseniális hollandus mellett a hazai színeket – helyesebben hangokat - Rony Breaker és Jovan, míg 21-én az osztrák vendég oldalán Richardson és DJ Stuka képviseli.

Dave Mayer már nem először jön a MIX-be. Ebből már azok is sejthetik, akik az első alkalommal nem voltak ott, hogy óriási hangulatot képes csinálni a nem csak tehetséges, de igencsak sármos úriember. 2006-os pályakezdése nem volt minden előzmény nelküli: apja lemezgyűjteménye mellett a híres hollandiai partiélet is erősen a DJ-karrier felé sodorta. Nagyon hamar kibújt a szög a zsákból: képességének híre futótűzként terjedt Hollandiában, és sorra hívták zenélni a legjobb bulikba már a kezdeti időszakban is. 2007-től a zenekészítés rejtelmeibe is belevette magát, ennek eredményeként szinte azonnal lecsapott rá a híres brit kiadó, a Defected, majd sorban jöttek a nagy kiadók felkérései, így pl. a Soulfuric Deep, a Strictly Rhythm, a Hardsoul Pressing, a Salted, az Ultra. Tagadhatatlanul nagyot dobott a renoméján a világ egyik legnépszerűbb válogatásán, a Defected In The House-on  való szereplése is egy saját trackkel. A nemzetközi címkék után óhatatlanul érkeztek a külföldi fellépések is: Olaszország, Görögország, USA, Ausztrália. Legutóbbi EP-je, a Strictly Rhythmnél megjelent Club Selection a Traxsource Chart első helyén landolt. (A Traxsource a nemzetközi underground house legnagyobb online zenei shopja). A Funky Like That ft. Roland Clark a 2011-es house trackek eladási listáján a 9. helyet érte el, vagyis vették, mint a cukrot.

                                                                                   

Dave Mayer mellett a Bar részben külön program várja a közönséget: a Kasai & His Band koncertje után DJ Peregi játszik egészen hajnalig.

 

Április 21-én az osztrák Pray For More mutatkozik be a MIX Club DJ-pultjában. Magyar származását bizonyítja, hogy Roland Bartha néven látta meg a napvilágot a híres DJ, producer és kiadótulajdonos. Több mint 25 éves karrierje során számtalan híres klubban megfordult. 5 évig volt például Ibiza egyik legnagyobb és legrangosabb klubjának, az Es Paradisnek a rezidense, de bejárta gyakorlatilag az egész világot a Távol-Kelettől az Egyesült Államokig. Producerként már az első remixét egy olyan neves kiadó dobta piacra anno, mint a Positiva Records, az első saját zenéit pedig a brit Subrosa jelentette meg. Később ennek a kiadónak a promóciós igazgatója is volt. Ibizáról 1993-ban költözött vissza a hazájába, és két vállal feküdt a munkára, hogy Ausztriában is felépítse a house szcénát. Munkájának köszönhetően kezdett kibontakozni nyugati szomszédainknál ez a máig is népszerű műfaj. Sorban szervezte a house party-kat, és jelentette meg a house trackeket például az X-Tended Records égisze alatt. Az elmúlt közel 20 év alatt 20 partisorozatot indított el és vitt sikerre, több mint 25 ezer embert táncoltatva meg hétről hétre. Producerként mindeközben olyan kiadóknál láttak napvilágot a zeni, mint pl. a Defender, a Plastic Fantastic, vagy a nemzetközi szinten is rangosnak számító magyar label a Lip Recordings. 2009-ben alapította meg saját kiadói címkéjét, a Mjuzieek Digitalt. Az elsúlt néhány évben sikeresen bebetonozta a kiadót a legjobb labelek neve közé, köszönhetően a jobbnál jobb house kiadványainak.

 

A fentiek alapján már most elkönyvelhetjük, hogy egy meglehetősen masszív hétvége vár a MIX közönségére április 20-21-én is!

 

Belépőjegy: Hölgyeknek ingyenes, Uraknak: 2.000 FT

 

Asztalfoglalás és VIP: +36 70 466 4691

 

Dress Code, Face Control

 

Csatlakozzatok a facebookon is az eseményekhez!

https:/​/​www.facebook.com/​events/​388236424544385/​

https:/​/​www.facebook.com/​events/​309065149165834/​

https:/​/​www.facebook.com/​events/​215402045232322/​

 

https:/​/​www.facebook.com/​DaveMayerMusic

https:/​/​www.facebook.com/​prayformore

https:/​/​www.facebook.com/​prayformore2

www.mix3.hu

 

 


Flyer

Archív partyajánlók

  • [2013-08-06] O.Z.O.R.A. Festival 2013
     

    1999-ben, a teljes napfogyatkozást egy hipnotikus erejű ünnepléssel köszöntötték az Ozora melletti Dádpusztáról teljes szépségében látható jelenséget csodálók. Több tízezres, a világ minden tájáról érkező tömeg vette át a goa zene lüktetését és tökéletes együttlét hangulatának bölcsőjében teremtették meg az Ozora Fesztivált.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó