Pulzar

ORGASMIX flyer

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak2 000 Ft

Partyajánló

ORGASMIX

Dátum 2012. március 30.
Stílus ismeretlen
ORGASMIXA budapesti éjszaka egyik legmerészebb zenei koncepciója a harmadik felvonáshoz közeledik! A három különböző stílust képviselő DJ Lia, Jovan és Christian Cardwell újra az eredeti felállásban várja, hogy a közönség megtöltse élettel a táncteret.

ORGASMIX

A budapesti éjszaka egyik legmerészebb zenei koncepciója a harmadik felvonáshoz közeledik! A három különböző stílust képviselő DJ Lia, Jovan és Christian Cardwell újra az eredeti felállásban várja, hogy a közönség megtöltse élettel a táncteret.

Az elmúlt héten Lia a csodás brazíliai nagyvárosban, Sao Paolóban lépett fel, így nem tölthette a MIX Club Bar & Restaurantban a budapesti rajongóival a péntek éjszakát. Március 30-án azonban már teljes életnagyságban csodálhatja a publikum az impozáns klub szemrevaló rezidensét. Lia csordultig telt forró ritmusokkal a szamba őshazájában, így érdemes lesz belekóstolni az ORGASMIX estjén a szettjébe, mert egész biztosan hozott magával az ottani napfényből. Az latin-amerikai egzotikus városi miliőben egy dolog mégis hiányzott neki: a magyar közönség senkiéhez sem fogható szeretete…
Az előző heti szombati „ledolgozós” munkanap ellenére is kellemes hangulatú volt a péntek este, mégis Liával lesz az ORGASMIX újra az igazi! Előtte Christian Cardwell melegít majd ezúttal is, aki nemcsak rendkívül sármos pasi, de lehengerlően tehetséges DJ is. Érdemes lesz korán érkezni, mert a megfelelő warm up nélkül egy buli olyan, mint a saláta szósz nélkül: nyers és darabos. Lia után pedig most is megkapjuk Jovántól a magunkét: a valaha volt legnagyobb klubhimnuszok egész sorát pörgeti majd egymás után.
 
Belépőjegy: hölgyeknek ingyenes, uraknak: 2.000 FT
 
Asztalfoglalás és VIP: +36 70 466 4691
 
Dress Code, Face Controll
 
 
http:/​/​www.facebook.com/​mix.hungary
http:/​/​www.mix3.hu
 


Flyer

Archív partyajánlók

  • [2014-10-17] Bedroom Crew pres. Lepton's Birthday Rave
    @ VINYL

    Hagyományőrző módon az idei őszi szezonunkat is Ernő (Lepton) barátunk születésnapjával indítjuk, ahol elsősorban house, chicago house és deep house lemezek kerülnek majd a tű alá.
  • [2013-08-10] Bedroom Boat / The 3rd Birthday
     

    08│10 Szombat Wiking Yacht Club, Álló Hajó≈ Hajógyári sziget 606.
  • [2013-08-09] Ridefest 2013
     

    Sports And Music Festival-Kecskemét Mélyen Tisztelt Nagyérdemű, kedves Rider-ek, kedves zene szeretők, partyarcok, mindenki aki az elmúlt években tett a kecskeméti underground zenei életért és a sport, mint közös egyetemes társadalmi érték népszerűsítéséért, az együtt történő kimozdulásért!

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó