Pulzar

Partyajánló

Ghetto Bazaar w/ SaBBo @ Sirály, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Fonetik, SaBBo
Dátum 2012. február 18.
Helyszín Sirály, Budapest, VII., Király u. 50.
Stílus Moombahton, Ghetto, Disco
Ghetto Bazaar w/ SaBBoA Ghetto Bazaar legfrissebb - ingyenes - bulijában inkább a bazáré, mint a gettóé lesz a főszerep, hiszen Budapest egyetlen globáltánczenei partisorozatának aktuális vendége, DJ SaBBo igazi tel-avivi hangulatot varázsol majd február 18-án este az ismét üzemelő Sirályba.Sirály, Budapest, VII., Király u. 50.

Ghetto Bazaar w/ SaBBo @ Sirály, Budapest

A Ghetto Bazaar legfrissebb - ingyenes - bulijában inkább a bazáré, mint a gettóé lesz a főszerep, hiszen Budapest egyetlen globáltánczenei partisorozatának aktuális vendége, DJ SaBBo igazi tel-avivi hangulatot varázsol majd február 18-án este az ismét üzemelő Sirályba.

A magyar és jemeni felmenőkkel büszkélkedő izraeli dj/producer Ronen "SaBBo" Sabo nyakig benne van a helyi klubszcénában, slágerlistás hiphop/soul albumok producere (ld. Coolooloosh, Soulico, Karolina), Kutiman-nel nu-jazz körökben is komoly tétet helyezett már az asztalra, jamaikai évei alatt pedig összejött neki pár szám olyan zenész nagyságokkal, mint Damien és Stephen Marley, a T.O.K. vagy épp Burro Banton.

A Magyarországra szinte hazajáró dj az Izraelben hagyományosan népszerű dub/reggae-ből táplálkozó hangzásába folyamatosan olvasztja be a világtánczenék legújabb fejleményeit a dubsteptől a moombahtonon és juke-on át a 3ballig, hogy a legmenőbb kiadóknál elszórt cuccaival, és szédületes mennyiségben készülő remixeivel töltse meg a parkettet.

A tél derekán most mindebből masszív ízelítőt ad a budapesti közönségnek, a Ghetto Bazaar dj-inek hasonlóan sokszínű és kontinenseken átívelő global bass szelekciójával körítve.

A Sirály és az Izraeli Kulturális Intézet bemutatja:

Ghetto Bazaar w/ SaBBo (ISR)

2012. február 18., szombat 

Sirály (VI. Budapest, Király u. 50.)

22.00-04.00

DJ-k:

SaBBo (ISR)

Fonetik vs. Popbitch (Ghetto Bazaar)

Belépés: Ingyenes!

Facebook eseményoldal:

http:/​/​www.facebook.com/​events/​279464678787769/​

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó