Pulzar

Hová lesznek a kitörölt fájlok? flyer

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Hová lesznek a kitörölt fájlok? @ Toldi Mozi, Budapest

Dátum 2012. február 11.
Helyszín Toldi Mozi, Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.
Stílus ismeretlen
Hová lesznek a kitörölt fájlok?A Vj Centrum Budapest Hová lesznek a kitörölt fájlok? címmel első alkalommal rendezi meg az újmédiás eszközökkel kísérletező magyar vizuális alkotók találkozóját. A meghívott előadók a jövő képi formavilágának útjait, megjelenési formáit, lehetőségeit prezentálják. Az esemény az LPM (Live Performance Meeting) vizuális művészetet és kreatív installációkat bemutató, évente kétszer megrendezésre kerülő esemény olasz szervezőivel és a Cinetrip Vj Torna együttműkésével jön létre.Toldi Mozi, Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.

Hová lesznek a kitörölt fájlok? @ Toldi Mozi, Budapest

A Vj Centrum Budapest Hová lesznek a kitörölt fájlok? címmel első alkalommal rendezi meg az újmédiás eszközökkel kísérletező magyar vizuális alkotók találkozóját. A meghívott előadók a jövő képi formavilágának útjait, megjelenési formáit, lehetőségeit prezentálják. Az esemény az LPM (Live Performance Meeting) vizuális művészetet és kreatív installációkat bemutató, évente kétszer megrendezésre kerülő esemény olasz szervezőivel és a Cinetrip Vj Torna együttműkésével jön létre.

 A Vj Centrum olyan kreatív alkotóműhely, melynek tagjai interaktív videó- és médiaművészettel foglalkoznak, különleges vetítési technikákkal kísérleteznek. Az eseményen a témákat kreatív szempontból körbejáró kerekasztal beszélgetéssel, látványos bemutatókkal, audiovizuális performanszokkal várják az érdeklődőket, melyek speciális filmvetítésekkel és magyar alkotók interaktív installációival egészülnek ki.



 


Időpont  2012. február 10- 12.

Helyszín Toldi mozi (1054 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.)

Program megnyitója

17:00 Sajtótájékoztató – interjú készítési lehetőség szervezőkkel, alkotókkal
19:00 KIÁLLÍTÁS MEGNYITÓ – Megnyitja: Sugár János

Beszéd: LPM olaszországi vezetője, majd a VJ centrum vezető képviselője

Regisztráció 2012. február 10-e 10-h-ig bezáródóan a videonotfair@gmail.com címen

Info – www.facebook.com/vjcentrum
Részletes program – https://www.facebook.com/#!/events/361423850538813/


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó