Pulzar

Partyajánlók

2011. november 18., péntek

2011. november 18., péntek

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2011-11-18] ikz & LavaLava presents KiNK live
    @ Merlin, Budapest

    Az Ikz és a Lavalava jóvoltából ismét egy aktuális, az elektronikus tánczenei színtér ünnepelt figurája látogat Budapestre. A 'Kink live' az a produkció, amivel az elmúlt pár évben a legfontosabb klubok, fesztiválok programkínálatában egészen biztosan összefuthatott az ember. Szerzeményeit a house, a techno és az electro színtér lemezlovasai is ugyanolyan elánnal pörgetik, producerek garmadája gondolja úgy, hogy egy Kink remix jelentősen emeli egy megjelenés ázsióját. Ha november 18-án az estédet a Merlinben töltöd, te is megbizonyosodhatsz, hogy mire fel ez rajongás mind a szakma, mind a közönség részéről! Az alkalomhoz illő extra Funktion One hangtechnika és a BP. Street jóvoltából izgalmas vizuális körítés emeli az est fényét. További részletekért látogasd bátran a mellékelt linkeket.
    Bővebben
  • [2011-11-18] Bladerunnaz presents Budapest Jungle
    @ Corvintető, Budapest

    Bővebben
  • [2011-11-18] Udvari Játékok
    @ Instant, Budapest

    Bővebben
  • [2011-11-18] Friday Funk
    @ Instant, Budapest

    Bővebben
  • [2011-11-18] Feel The Funk Baby!
    @ Instant, Budapest

    Bővebben
  • [2011-11-18] Dubsidia
    @ Almássy Hall

    A Magyarországon először fellépő spanyol DUBSIDIA november 18-án két DJ-vel egy MC-vel, s egy fantasztikus showval zúzza szét az Almássy Hall falait a TEN első állomásán.
    Bővebben
  • [2011-11-18] Marseille Calling w/ Danton Eeprom
    @ A38, Budapest

    A provence-i nagyvárost bemutató fesztivál második napján a vibráló, különös hangulatú elektrók állnak a középpontban. A We Plants Are Happy Plants az utóbbi idők egyik legnagyobb karriert befutott produkciója Magyarországon, számtalan remixszel és koncerttel a háta mögött. A francia Danton Eeprom élő gitáros-énekes, elektronikával bőségesen átitatott minimálprodukciója egészen egyedi hangulatú világot varázsol elénk, mindehhez pedig Humantronic eklektikus szettje adja a levezetést.
    Bővebben
  • [2011-11-18] Time Machine 8. Születésnapi Party
    @ Alba Bar, Székesfehérvár

    November 18-án immár NYOLCADIK szülinapi buliján ünnepel a Time Machine Crew - természetesen Veletek! Erről bővebb infók hamarosan itt és a plakátokon városszerte, de annyit természetesen már most elárulhatunk: mi már készülünk ezerrel!!!
    Bővebben
  • [2011-11-18] Wild East Night
    @ M47

    Nyomul a Vadkelet, legalábbis az M47-ben: a novemberi felhozatalban két kiváló kelet-európai DJ vendégeskedik kis hazánk autentikus technótemplomában. A Csehországból érkező LUCCA évek óta kápráztatja a szemeket megjelenésével és gyönyörködteti a lelkeket zenéjével, az ifjú DNS pedig a szlovákiai Felvidék fővárosából, Kassáról „ugrik át” hozzánk egy alapos agy-masszírozásra.
    Bővebben
  • [2011-11-18] Születések ünnepi éjszakája
    @ Club Korona, Kecel

    Dupla szülinapos mulatságnak ad otthont hamarosan a legendás keceli Club Korona: a Kriszfoto.hu és mindenre elszánt, lelkes tulajdonosa készül „megülni” a dél-magyarországi híres partihelyszínen születésnapját. Ha valami, akkor ez az éjszaka igazán a szívből jövő zenélésé és ünneplésé lesz. A talpalávalóról a keceli rezidensek, vagyis a Badgirls DJ-k (James Cole, Shabaam, Pat Duff) mellett két prominens sztárvendég, Jay Lumen és Snake Sedrick, valamint a Kriszfoto két ifjú művésze, Stadler és Savage gondoskodik. A hangulat lanyhulása ellen emellett különféle „merényletekkel” is készülnek a szervezők: táncosok, hostessek, torta, ajándék CD-k és pólók… Lesz tehát minden, ami a bombasztikus bulihoz szükségeltetik, móka (netán róka) és kacagás, meg persze tánc a plafontól a padlóig az utolsó kis eldugott zugban is.
    Bővebben
  • [2011-11-18] 100 PEZSGŐ ÉJSZAKÁJA
     

    MISKOLC - HYPNOSE
    Hunyadi János utca 3., Miskolc

    NOVEMBER 18 PÉNTEK
    100 PEZSGŐ ÉJSZAKÁJA
    100 ÜVEG PEZSGŐ KERÜL KIOSZTÁSRA EZEN AZ ÉJSZAKÁN
    QUEST: JULIAN
    Bővebben
  • [2011-11-18] MONKEY6 pres. SPLASH! w/ EMBRYO (Sk) & BAD MOJO (Sk)
    @ Doboz, Budapest

    November 18.-án ezúttal a szomszédból hívunk két feltörekvő fiatal producert / dj-t, akik bár először lépnek fel kis hazánkban, de saját zenéik és remixeik miatt valószínűleg még sokat hallhatunk majd felőlük a közeljövőben...
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó