Pulzar

Havizaj#51 flyer

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

Havizaj#51 @ A régi Cökxpon Café Theater, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. augusztus 23.
Helyszín A régi Cökxpon Café Theater, Budapest, 1095 Soroksári út 8-10. (Boráros tér)
Stílus Noise, Experimental, Jazz
Havizaj#51A Havizaj ezúttal az improvizatív kísérleti jazz irányába leng ki. A vendég a Pierre Borel & Joel Grip Duo (FR-S) - azaz Pierre Borel francia alt szaxofonos és Joel Grip svéd nagybőgős, kik néhány éve már együtt zenélnek: a Hop Frog nevű trióban Hannes Lingens kiváló német dobos társaságában játszanak, most pedig duóként hallhatjuk őket kelet-európai turnéjuk Budapesti állomásán.A régi Cökxpon Café Theater, Budapest, 1095 Soroksári út 8-10. (Boráros tér)

Havizaj#51 @ A régi Cökxpon Café Theater, Budapest

A Havizaj ezúttal az improvizatív kísérleti jazz irányába leng ki. A vendég a Pierre Borel & Joel Grip Duo (FR-S) - azaz Pierre Borel francia alt szaxofonos és Joel Grip svéd nagybőgős, kik néhány éve már együtt zenélnek: a Hop Frog nevű trióban Hannes Lingens kiváló német dobos társaságában játszanak, most pedig duóként hallhatjuk őket kelet-európai turnéjuk Budapesti állomásán.

Pierre Borel 1987-ben született Párizsban, 2006 óta Berlinben él, zeneszerző és szaxofonosként épp úgy foglalkoztatja a komponálás, mint az élő rögtönzés. Joel Grip Stockholmból származik, a legtöbben mint az európai radikális free jazz egyik legenergikusabb nagybőgősét, és az Umlaut lemezkiadó alapítóját ismerik. Kettejük fellépése igazi bombának ígérkezik; és akiket még ez sem győzött meg, álljon itt néhány név, akikkel Borel és Grip az elmúlt évek során együtt zenélt: Axel Dörner, Evan Parker, Alan Silva, Burkhard Beins és Sven-Åke Johansson. (umlautrecords.com/person/​pierreborel, joelgrip.com).

Aert
Spontán komponált akusztikai merényletXXI.századi zenék elektromos gitárra,elektromos basszusgitárra és dobfelszerelésre.

Dora/Nojzerr/PLE/Rovar17
industrial noise vs. free jazz, azaz szaxofon csap össze laptoppal, és home made oscillatorokkal.


Borel Grip Duo (France/Sweden)
improvised / experimental / jazz
http://www.joelgrip.com/ma​mma/Borel_Grip.html

Dora/Nojzerr/PLE/Rovar17
industrial noise vs. free jazz

Aert
Concrete / Jam Band
http://www.myspace.com/aer​tket

Belépő / Ticket: 500 Ft.

facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=155772014496284


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó