Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 500 Ft
Elővételben 2011. április 15.-ig3 000 Ft

Partyajánló

The Tiger Lillies (UK) @ Trafó Kortárs Művészetek Háza

Fellépők
Dátum 2011. április 16.
Helyszín Trafó Kortárs Művészetek Háza
Stílus Electronica, Indie
The Tiger Lillies (UK)Az est első részében a világhírű amerikai fotóművész, Nan Goldin A szexuális függőség balladája című gyönyörű és felkavaró képsorozatát láthatjuk az együttes zenei kíséretével.Trafó Kortárs Művészetek Háza

The Tiger Lillies (UK) @ Trafó Kortárs Művészetek Háza

Az est első részében a világhírű amerikai fotóművész, Nan Goldin A szexuális függőség balladája című gyönyörű és felkavaró képsorozatát láthatjuk az együttes zenei kíséretével.

 A The Ballad of Sexual Dependency rendkívül személyes hangvételű fotó-napló, az intimitásért és a megértésért folyó küzdelem krónikája, melyben Nan Goldin több mint 3 évtizedet átívelve mutatja be saját életét, és azokét, akik annak résztvevői, vagy – az AIDS, a drogok és az erőszak következményeiként – résztvevői voltak.

Goldin központi témája a szexualitás. Képei, melyek a fotó novella, a költészet, az irodalom, a pillanatkép és a mozi határterületeit hódítják meg, feltörik a szexuális viselkedési kódokat, melyeket követünk, elutasítunk, vagy éppen átlépünk… Portréi arra késztetik a nézőt, hogy a felszín mögé nézzen, hogy meghaladja szociális és szexuális előítéleteit, ezáltal vetve fényt korunk kultúrájának sarkalatos pontjaira, anélkül, hogy a tömeg-médiától elidegenedne vagy akár leereszkedne hozzá. A Tiger Lillies ehhez a képsorozathoz új dalokat írt, melyet Trafó-béli koncertjük előtt csak két alkalommal adtak elő.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó