Pulzar

Rakehell 6 - Hardcore Rebellion flyer

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Rakehell 6 - Hardcore Rebellion @ Gyár - Budapest IX. Soroksári út 160.

Fellépők
Dátum 2011. április 16.
Helyszín Gyár - Budapest IX. Soroksári út 160., Budapest
Stílus Hardcore
Rakehell 6 - Hardcore Rebellion2011 április 16-án lesz Magyarország legegyedibb és leglátványosabb, évente egyszer megrendezésre kerülő gépzenei Hardcore bulija, a Rakehell hatodik része. Ahogy azt már megszokhattátok, DJ-kből, fénytechnikából, egyedi show-elemekből, táncoslányból és természetesen bpm-ekből most sem lesz hiány. Összesen 17 fellépő fogja szórakoztatni a közönséget 3 országból, 5 év után újra két teremben!Gyár - Budapest IX. Soroksári út 160.

Rakehell 6 - Hardcore Rebellion @ Gyár - Budapest IX. Soroksári út 160.

2011 április 16-án lesz Magyarország legegyedibb és leglátványosabb, évente egyszer megrendezésre kerülő gépzenei Hardcore bulija, a Rakehell hatodik része. Ahogy azt már megszokhattátok, DJ-kből, fénytechnikából, egyedi show-elemekből, táncoslányból és természetesen bpm-ekből most sem lesz hiány. Összesen 17 fellépő fogja szórakoztatni a közönséget 3 országból, 5 év után újra két teremben!

 Az est sztárvendége a világ talán leghíresebb speedcore formációja, a berlini Gabba Front Berlin lesz, akik elöszőr jönnek Magyarországra játszani.
1997-ben kezdték zenei pályafutásukat, és rögtön le is tették névjegyüket a Speedcore Lacrima-val a darálós gépzene asztalára, ami a mai napig is a világ egyik leghíresebb speedcore himnusza.

Jelenleg karrierjük csúcsán lévő csapatnak olyan fellépési vannak, mint a Fuckparade, Speedrazor, Raving Nightmare, Nordcore, Resident-E, stb.

A buli másik ismertebb vendége a szintén német Dj E-RayZor, aki egyenesen egy amerikai Hardcore turnéról érkezik majd hozzánk. Számos ismert zene fűződik a nevéhez, rengeteg produkcióhoz adta nevét és ötleteit, a Mokum Records és az Industrial Strenght Records számos kiadványában aktívan részt vett, jelenleg pedig az amerikai Hard Kryptic kiadónak dolgozik. Raving Nightmare, Earthquake Festival, Hardcore Gladiators és még számos nagy buli van már a háta mögött.

Ausztriából jön egy újdonsült tehetség, Rodeck, aki fiatal kora ellenére máris nagy népszerűségnek örvend az osztrák Hardcore közönség köreiben, és most a magyar partyarcokat kívánja meghódítani egy vegyesen mainstyle és industrial szettel.

A Gabber.cz Team 2009-es első magyar fellépése óta eltelt 2 év alatt rengeteg zenei és technikai változáson, fejlődésen esett át egy nagyon komoly minőségi szintet megütve ezzel, amit majd kőkeményen megtapasztalhatunk a tánctéren.

A nagyterem hazai fellépői pedig a
-Death Noize Clan 2 legújabb tagja, Adrenalin K, aki pár év szünet után újra nagy erőkkel robban vissza a Hardcore bulik Dj világába és Tshwest, aki már 1995 óta Dj-skedik és 15 év alatt "underground guerilla"-ként hírdeti az Old School Hardcore-t, mindenhol, ahol csak megfordul.
-Members Of Rakehell 4 tagja Dr. Folli, aki Magyarország egyik legnépszerűbb Hardcore Dj-je, illetve megalapításuk óta eltelt 3 év alatt már 5 ország különböző bulijain bizonyított 3 live-act fellépő, Dr. SzadoFucker, Lezlie és SpeedCrusher fogják széttáncoltatni legújabb saját zenéikkel a közönséget.

A kisteremben pedig,
-Gabba Voodoo, aki a stílusilag nehezen beazonosítható saját számaival, (ami a Hardcore, a Jungle és Breakcore érdekesen közös egyvelege), egyre inkább hódítja meg a hazai, illetve a külföldi közönséget.
-Vanda, akit már joggal nevezhetünk a Rakehell rezidens női fellépőjének is, aki ráadásul még mindig Magyarország legnépszerűbb női Hardcore Dj-je, annak ellenére, hogy nem kimondottan Hardcore Dj, hiszen zenei repertoárja nagyon színes az elektronikus zene különböző stílusaiban és ezt bizonyítani a legjobban
-Neckrow- val fogja közel 3 órán keresztül b2b-ben azt a rengeteg különböző stílust érintve, melyek a Hardcore egyre szélesebb zenei határain helyezkednek el.
A kisterem egyetlen külföldi lemezlovasa a cseh Dj Etes lesz, aki speciális frenchcore és darkcore szettjével kívánja emlékezetessé tenni nekünk az első Magyarországi fellépését.
Élete legelső buliban való mixelése vár egy feltörekvő hazai tehetség: NoizeMaker, akinek pörgős mixeit már egy ideje hallhatjuk különböző letöltő oldalakon.
-a kisterem utolsó órájában pedig szabad a vásár alapon az est Dj-éi fognak spontán felváltva lemezeket felpakolni, ez által egy nagyon színes zenei órát adva zárásképpen a még talpon lévő közönségnek.

A fergeteges hangulat fokozásáról ezúttal is go-go táncoslány, lézershow, díszlet és látvány show elemek, Rakehell partyshop lányoknak-fiúknak egyaránt és természetesen italakciók fognak gondoskodni.

Tehát aki a kemény és gyorsabb hangzású gépzenét kedveli, annak ez a nem mindennapi, 2 termes Hardcore őrület kihagyhatatlan lesz!


Flyer

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó