Pulzar

Hungarian House Mafia flyer

Belépő
Lányoknak500 Ft
Fiúknak1 000 Ft

Partyajánló

Hungarian House Mafia @ Café Zanza, Sopron

Dátum 2010. december 11.
Helyszín Café Zanza, Sopron, Gyár u. 3.
Stílus ismeretlen
Hungarian House MafiaDecember 11-én a győri Cafe Zanza III.-ba érkezik Magyarország egyik legnépszerűbb Partysorozata a Hungarian House Mafia! Győrben először a Zanza III.-ban látható és hallható a Hamvai P.G. és Julian nevével fémjelzett formáció, akik Győr legnagyobb decemberi buliját szállítják az oda látogatóknak!Café Zanza, Sopron, Gyár u. 3.

Hungarian House Mafia @ Café Zanza, Sopron

December 11-én a győri Cafe Zanza III.-ba érkezik Magyarország egyik legnépszerűbb Partysorozata a Hungarian House Mafia! Győrben először a Zanza III.-ban látható és hallható a Hamvai P.G. és Julian nevével fémjelzett formáció, akik Győr legnagyobb decemberi buliját szállítják az oda látogatóknak!

A formáció két év alatt szép sikereket ért el és már szépszámú rajongótáborral is büszkélkedhetnek. A HHM az ország számos nagy clubjában bizonyította már népszerűségét és erejét.

A HHM sikerét misem bizonyítja jobban, hogy több hazánk szerte számos ismert szórakozóhely több alkalommal is meghívja őket évente. A HHM által fémjelzett éjszakákon Hamvai Pg.-t és Julian-t minden szórakozóhelyen telt ház fogadja, a teljesség igénye nélkül például: Hajdúszoboszló–Sonic Hall , Szombathely-Romkert, Kisvárda-Atlantis, Mezőkövesd-The Movie Club, Tiszaújváros-Camelot, Miskolctapolca-East Side, stb… A hazai sikerekről hallatva külföldi clubok érdeklődését is felkeltette a HHM és számos külföldi meghívást is kapnak, például: Szlovákiába , Szerbiába , Romániába, stb…

A siker titka, hogy ugyancsak mint a világhírű SHM tagjait a HHM-ban is Hamvai PG.-t és Julian-t a zene szeretete és a magánéletben lévő barátság köti össze őket elsősorban. 2009-es év végén a Hungarian House Mafia már elő is rukkolt első megjelenésével amit Superhiro név alatt jegyeznek. A Superhiro igen felkapott sláger lett hazai clubokban illetve a lemez holland kiadó által is megjelenik világszerte hamarosan.

A hangulatfokozásról, a Hungarian House Mafia mellett Győr egyik kedvenc lemezlovasa DaBool, valamit a One Music Radio egyik frontembere Fatboy gondoskodik.

Ha te is ott leszel a bulin, akkor jelezd a facebookon >> http://www.facebook.com/event.php?eid=132481956806632

Belépő:
Hölgyeknek: 500 Huf
Uraknak: 1000 Huf

Érkezz időben, mert aki kimarad, lemarad....;)

Elővételes jegyek-ért írd meg neved és elérhetőségedet egy üzenetben a Hungarian House Mafia Facebook oldalának >> www.facebook.com/hungarianhousemafia.

- Minden belépő mellé ajándék 2000 Ft-os WOODOO utalvány!
- H.H.M. exclusive clubdekoráció
- H.H.M. ajándékok, cd-k

Info:
www.partyzoo.hu/gyor
www.zanzacafe.hu
www.myspace.com/julianhun
www.hamvaipg.hu
www.djjulian.hu
www.facebook.com/julianhun
www.facebook.com/hungarianhousemafia
www.dabool.blogspot.com

H.H.M. shop a H.H.M. myspace és facebook oldalán!!!


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Árral Szemben

    A Veszprém környéki zenekarok hívószavára nagyszabású segélykoncert várja a segítő szándékú zenerajongókat október 31-én, a Veszprémi Arénában, ahol a hazai zenei élet több fontos és jól ismert szereplője képviselteti magát.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó