Pulzar

Partyajánló

Bulizz az Életért! – Bulizz Haitiért! @ West-Balkán Skála, Budapest

Dátum 2010-04-22
Helyszín West-Balkán Skála, Budapest, Nyugati PU
Stílus ismeretlen
Bulizz az Életért! – Bulizz Haitiért!Február végétől egy új jótevő sorozat veszi kezdetét.West-Balkán Skála, Budapest, Nyugati PU

Bulizz az Életért! – Bulizz Haitiért! @ West-Balkán Skála, Budapest

Február végétől egy új jótevő sorozat veszi kezdetét.


A Haitit ért súlyos földrengések után számos állam, többek között hazánk is az ország segítségére sietett - mentés, ellátás a helyszínen, rommá dőlt épületek között. A Magyar Baptista Szeretetszolgálat és a Rescue24 Különleges Mentőcsapat az ott élő rászoruló gyermekeknek árvaházat, iskolát valamint kórházat épít Haitiben. A kórházat magyar orvosok vezetésével és szakmai felügyeletével legalább öt éven keresztül fogják üzemeltetni, ezzel is támogatva az ott élőket.

 
A Bulizz az Életért! jótékonysági mozgalom első akcióját február 27-én a Gödör klubban tartja, a helyszínen adománygyűjtő dobozokat fogunk kihelyezni, hogy támogathassuk a missziót és a Rescue24 Különleges Mentőegység munkáját. A felajánlások útja folyamatos és részletes beszámolók segítségével követhető, készülő honlapunkon minden résztvevő partner, támogató fel lesz tüntetve természetesen a helyszínekkel, eseményekkel és időpontokkal együtt.
 

 

 

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó