Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Ghetto Bazaar @ Toldi mozi

Fellépők
Dátum 2009. november 21.
Helyszín Toldi mozi, Budapest
Stílus ismeretlen
Ghetto BazaarNovember 21-én-ismét kinyit a Ghetto Bazaar, Budapest egyetlen transzglobál-party lelőhelye. A rezidens dj-k kínálatban ezúttal is megtalálható lesz Afrika, Latin-Amerika, Ázsia és a Közel-Kelet aktuális tánczenéinek teljes tárháza, a becses hazai vendég pedig ezúttal DJ Superstereo, "civilben" a Péterfy Bori & Love Band dobosa.Toldi mozi

Ghetto Bazaar @ Toldi mozi

November 21-én-ismét kinyit a Ghetto Bazaar, Budapest egyetlen transzglobál-party lelőhelye. A rezidens dj-k kínálatban ezúttal is megtalálható lesz Afrika, Latin-Amerika, Ázsia és a Közel-Kelet aktuális tánczenéinek teljes tárháza, a becses hazai vendég pedig ezúttal DJ Superstereo, "civilben" a Péterfy Bori & Love Band dobosa.


2009. november 21., szombat
Toldi Klub (1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.)
23h-05h

DJ SuperStereo
blnd! (Tigerbeat6, Under 140) vs Direct (srcatch)
Fonetik (Vibes / Töréspont)
Popbitch (Kollektiva)

A belépés ingyenes!


Web:

http:/​/​www.myspace.com/​superstereo1
http:/​/​www.myspace.com/​ghettobazaar
http:/​/​ghettobazaar.blog.hu

SuperStereo a.k.a. Laskai Viktor, a reneszánsz életű zenész, aki a Péterfy Bori & Love Band dobosa is egyben, idén ősszel ünnepli dj karrierének egyéves évfordulóját. Viktor stílusa a balkáni zene, amit a mai modern tánczene elemeivel kever. Számos remixet készített már (Shantel: Disco Partizani, Bucovina, Emperor Gypsy: Vino, Fanfare Ciocarlia: Iag Bari, Péterfy Bori: Téged Nem hivatalos remix, Opa Cupa), amiket az ebben a stílusban elismert dj-k is játszanak szerte a világon. SuperStereo az elmúlt egy évben több neves külföldi balkán dj-vel is találkozott, többek között: Dj Click (FR), Dj Gaetano Fabri (B), Shzazalakazoo (SRB) és Shantel (D), valamint a Campus Fesztiválon a hatalmas, vodkatöltős mulatsággal elveszítette fesztiválszüzességét is. Nagy előrelépést jelenthet karrierjében a francia származású Dj Tagadától kapott felkérés, miszerint az újonnan megjelenő Boban Marckovic lemez egy dalára készíthet remixet.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó