Pulzar

Partyajánló

A minimal ünnepe Újszilváson!

Dátum 2009. július 18.
Stílus ismeretlen
A minimal ünnepe Újszilváson!A fesztivál láz hazánkban is folytatódik. Egész Európa jobbnál jobb fesztiváloknak ad otthont és ez alól hazánk sem kivétel.

A minimal ünnepe Újszilváson!

A fesztivál láz hazánkban is folytatódik. Egész Európa jobbnál jobb fesztiváloknak ad otthont és ez alól hazánk sem kivétel.

A már egyébként is figyelemre méltó nyári program most egy újabbal bővül ki, hiszen július 18-án a Minimal Fusion Fest kerül majd megrendezésre Újszilváson. A 3 színpados rendezvényen több hazai előadó is fellép, akik között befutott és feltörekvő tehetségek is vannak. A fellépők között ott van a 1995 óta Dj-ként, valamint műsorvezetőként is tevékenykedő Nigel Snorter. Nigel -t a Main színpadon hallhatjátok majd olyan előadók mellett, mint Naughty Nora (Hairy), Benji (Club Prince), Sadah Soul (Dirty Sound), valamint Russyk és Seth a Minimal Fusion-től, akik b2b szettel szórakoztatnak majd mindenkit. A Nugeneration színpadán ismét egy ismerős névvel találkozhatunk, aki nem más, mint Dave Van N, aka Polarize. A fiatal előadó nagyon nem szorul bemutatásra, hiszen a Made Inn rendezvényeiről is ismerhetjük, de közel 10 év alatt több nagy előadó mellett is bizonyított, mint Dubfire, Sasha, James Zabiela, Steve Lawler, James Holden, Booka Shade, valamint a Chemical Brothers. Polarize mellett természetesen más előadó is fellép a Nugeneration színpadán, köztük Lendo, Death Noise, Johnny Dub, valamint Gabor.
 
Végül említsük meg a harmadik színpadot is, ahol a retro zenéké lesz a főszerep. A retro stage pultja mögött pedig két lemezlovas fogja pörgetni a klasszikusokat Dj Köbli, valamint Dj Komjáti személyében. Július 18-án, Minimal Fusion Fest Újszilváson!
 
 
(a.r.c.pr)

Archív partyajánlók

  • [2009-07-02] Bakony
     

    más startégiával és koncepcióban újra indul a mandula!!! időpont tuti... helyszín tuti ugyanott..

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó