Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

9. Producer/DJ-találkozó @ Passage Club, Budapest

Dátum 2009. március 21.
Helyszín Passage Club, Budapest, Király utca 8.
Stílus Electronica
9. Producer/DJ-találkozóMárcius idusa, ideje felrázni az alkotó szellemű fiatalokat és öregeket – újra itt a Producer és DJ találkozó. Kilencedik alkalom és egyben a 3-ik év jubilálása.Passage Club, Budapest, Király utca 8.

9. Producer/DJ-találkozó @ Passage Club, Budapest

Március idusa, ideje felrázni az alkotó szellemű fiatalokat és öregeket – újra itt a Producer és DJ találkozó. Kilencedik alkalom és egyben a 3-ik év jubilálása.

A rendezvény déli 12:00-kor kezdődik!!!

A helyszín immáron tökéletesnek mondható… na nem mintha az előzőek nem azok lettek volna, de az igények nőnek és ez a rendezvény is igyekszik tartani a lépést. Hogy miben is más? Két külön terem áll rendelkezésre, melyek egymástól függetleníthetők, tehát az előadások alatt is lehet a kiállító cégek portékáit hangosan szemrevételezni.

Azoknak akiknek újkeletű a rendezvény: neves hazai producerek mutatják meg a zeneszerkesztést saját muzsikájukon keresztül. A szoftver maga mindenkinél más, de a cél egy: alkotni. A kiállítók pedig a zeneszerzéshez való stúdiótechnikát, kellékeket vonultatják fel. Bármit ki lehet próbálni, tehát nem csak a szemeké és a füleké a főszerep.

A rendezvény szokásosan délben nyit és az előadók létszáma miatt nem 3-kor, hanem már 2-kor sorra kerül az első matiné. Az okosítók pedig (még) sorrend nélkül Snake Sedrick, Muzzaik, Forteba, Soliquid, Chris Drifter, JeanMitchell, Solo. A témák igen változatosak: saját zenék bemutatása fázisról fázisra, VST-k tekergetése, illetve a Muzzaik páros vasakat is hoz a szemléltetéshez. Egyszóval szép kis kavalkád lesz, csak tudjon az ember eleget jegyzetelni.

A kiállítók – ZAJ, Absolute Hitspace, Pákó – pedig igyekeznek a legtöbb olyan terméket a kíváncsi kezek alá hozni, amivel csak hangot lehet generálni: Korg, Reloop, Vestax, Sapphire, M-Audio, AKAI… a teljesség igénye nélkül.

 

A helyszínről: Passage Club, Deák térhez közel, Király utca 8. cím alatt. 150 ülőhely a vendégeknek és több száz négyzetméter a kiállítóknak.

 

A rendezvény még mindig ingyenes!

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó