Pulzar

Partyajánló

LOLLIPOPOH! with AZZIDO DA BASS

Dátum 2008. október 18.
Stílus ismeretlen
LOLLIPOPOH! with AZZIDO DA BASSAz őszi parti szezon egyik legizgalmasabb dobására készülnek a szervezők, október 18.-i bulin a frissen felújított (közel 1000 férőhelyes!!!) Ráday klubban .

LOLLIPOPOH! with AZZIDO DA BASS

Az őszi parti szezon egyik legizgalmasabb dobására készülnek a szervezők, október 18.-i bulin a frissen felújított (közel 1000 férőhelyes!!!) Ráday klubban .
A nagyszabású party sztárvendége nem más, mint AZZIDO DA BASS Hamburgból, aki az electro-tech-break szcéna egyik legnagyobb ,,öregje", és aki ez alkalomból először látogat Budapestre. Azzido DJ karrierjének kezdete a 90-esévek közepére nyúlik vissza.

Már a korai időszakban elkápráztatta közönségét rendkívül egyedi keveréstechnikájával, és azzal, hogy három bakelitlejátszó együttes használatával, a legújabb electro, breakbeat, techno és acid-house party-slágerek, acapellák, dubok összemixelésével ,,élőben" produkált új trekkeket.

Azzidonál a nagy áttörésre 2000 évben került sor, amikor DOOMS NIGHT c. azóta már club klasszissá vált slágere (ugye mindenki vágja??: ,,vá-vá-vá...") azonnal a brit lista 8. helyén landol. A trek-nek több tucat hivatalos remixe készült el akkor (Timo Maas-é a legismertebb), és 2008-ban ismét piacra dobták új verzióit, többek közötta a CROOKERS, SWITCH, RADIO SLAVE, LAIDBACK LUKE , és maga Azzido tolmácsolásában. Az új remixek taroltak a club slágerlistákon, így a Dooms Night 8 év után ismét minden electro és breakbeat buli egyik kedvencévé vált. Azzido dj karrierje 2000 év óta töretlen, túlélte az elektronikus tánczene válságát, aktív szereplője az elektro újravirágzásának, megalapította saját lemezkiadóját a Luscious Sounds-ot, ahol saját dalai mellett olyan előadók remixei jelentek meg mint PRINCESS SUPERSTAR.

Készített közös slágert többek között a ZOOT WOMAN-nel (Lonely By Your Side) , és a szintén hamburgi illetőségű DIGITALISM-mel (Strobelightz), mely az egyik leginkább hype-olt electro/new rave kiadó a KITSUNÉ kiadásában is napvilágot látott.
Érdekességként megemlítendő, hogy Azzido saját dalai közül az egyik legjobban sikerült nótának (So Wrong) az akkor még kevésbé ismert, ma már a legmenőbb fidget-house sztár producernek számító HERVÉ csinált remixet akkor még Speaker Junk név alatt.

Saját dalai mellett a hamburgi dj ütős remixeket készített pl.a CLIENT-nek, a WEEZER-nek, és Ausztrália legújabb felfedezettjének MUSCLES-nek (Modular). Azzido nem régen tért vissza több hetes ausztráliai club turnéjáról, és saját elmondása szerint nagyon várja első magyarországi szereplését.
Azzido Da Bass mellett a nagyteremben láthatja még a közönség - egyetlen őszi budapesti fellépésével - hazánk vezető electro-pop csapatatát, a NEO-t is egy exkluzív koncert erejéig.
Az együttes jelenleg stúdiójába visszavonulva, új maxijának anyagán dolgozik, illetve a napokban forgatja új videó klipjét, melyekről a tagok részleteket még nem árultak el, csak annyit, hogy a koncerten minden bizonnyal felcsendül egy-két új dal, és az élő show is tartogat meglepetéseket, ahogyan azt a profi csapattól már megszokhattuk.

A hangulat további fokozásáért pedig a LOLLIPOP dj-k (Killbert, Sakal, Blond'n'Bass) és maga PALOTAI mester, valamint a kisteremben a Gumipop dj-k a felelősek Dj Gasman-nal az élen!
A line up magáért beszél.
A megjelenés kötelező!

SUGARFREE AREA:


AZZIDO DA BASS (DE) www.azzidodabass.de www.myspace.com/azzidodabass
NEO (live) www.myspace.com/theneoworld
PALOTAI www.myspace.com/djpalotai
LOLLIPOP DJS www.myspace.com/nyalokamoka
MIZANTROP (live) www.myspace.com/mizantrop

Vj: Microheadz + VjViTech (NL)

GUMFLOOR:
GUMIPOP ALLSTARZ www.myspace.com/gumipop
Gasman, Mario Bros, Kitten Killers


Infók:

LOLLIPOPOH!

Helyszín: RÁDAY KLUB (IX. RÁDAY u. 43-45)
Idöpont: 2008.10.18

Jegyek csak a helyszínen: 21h-tól 22h-ig: 1500 ft | 22h-tól - 03h-ig: 1900 ft | 03 után: 900 ft

Kezdés: 21h


Azzido Da Bass - So Wrong (Speaker Junk Remix)






sziget 2008 party arena dj PALOTAI daft punk justice mix




Ajánlott lemezek

  • Renaissance – The Masters Series: Satoshi Tomiie

    Satoshi Tomiie mixeli a Renaissance kiadó Masters Series-sorozatának a legújabb részét. A japán-amerikai lemezlovas az aktuális kedvencei mellett kiadója, a Saw Recordings hamarosan megjelenő felvételeiből is bemutat párat.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó