Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 800 Ft
gólya1 500 Ft

Partyajánló

ASIAN DUB FOUNDATION @ Elte Lágymányosi Kampusz

Fellépők
Dátum 2008. október 17.
Helyszín Elte Lágymányosi Kampusz, Budapest
Stílus ismeretlen
ASIAN DUB FOUNDATION2008. október 17-én este az ELTE Lágymányosi Campusán rendezik meg a Természtettudományi és Gyógypedagógiai Kar közös Gólyabálját. Óriási buli több helyszínen rengeteg zenével.Elte Lágymányosi Kampusz

ASIAN DUB FOUNDATION @ Elte Lágymányosi Kampusz

2008. október 17-én este az ELTE Lágymányosi Campusán rendezik meg a Természtettudományi és Gyógypedagógiai Kar közös Gólyabálját. Óriási buli több helyszínen rengeteg zenével.

A megszokott gólyaprogramokon (gólyatánc, eskü) túl népszerű magyar és külföldi előadók is színre lépnek. Ott lesz velünk a veterán fesztiválhős, Uhrin Benedek, a fiúk kedvencei, a Fresh lányok, valamint a KISPÁL ÉS A BORZ. A táncos lábúaknak dj Juhász Laci és az ASIAN DUB FOUNDATION Sound System biztosítja a jó hangulatot. Aki csendesebb szórakozásra vágyik se maradjon otthon, hiszen egy fotelekkel berendezett különteremben pont nekik szeretnék kedveskedni egy kis jazz-el, nyereményjátékokkal. GyereELTE!

info: http:/​/​golyabal.elte.hu/​


-  ASIAN DUB FOUNDATION Sound System (ELTE TTK-BGYFK Gólyabál)

-  OKTÓBER 17.
-  ELTE Lágymányosi Campus, 1117 Bp. Pázmány Péter stány. 1/a.
- belépő ára : gólya 1500, ELTE 1900, külsős 2400, helyszínen 2800 mindenkinek
- ASIAN DUB FOUNDATION
- info: http://golyabal.elte.hu/

asian dub foundation....athens 2008





Ajánlott lemezek

  • Stanton Warriors – Sessions vol. III

    Számos díj és egy világ körüli turné után elkészítette a harmadik nagylemezét a breakbeat stílus egyik legmeghatározóbb formációja, a Stanton Warriors. A félig DJ mix, félig album hatását keltő kiadványon az elmúlt pár év összes nagy Stanton Warriors felvétele megtalálható lesz.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó