Pulzar

Partyajánló

BOOMBOX @ Ráday Music Pub

Dátum 2008. október 11.
Helyszín Ráday Music Pub
Stílus ismeretlen
BOOMBOX Egy régi klub új köntösben, egy új koncepció régi arcokkal!!! Budapest szívében a sokat megélt Ráday Klub, ismét kinyitotta kapuit, egy jókora ráncfelvarrás után. Az első komolyabb elektronikus tánczenei megmozdulásra nem kisebb nevet sikerült kis hazánkba csábítani a szervezőknek, mint Meat Katie.Ráday Music Pub

BOOMBOX @ Ráday Music Pub

Egy régi klub új köntösben, egy új koncepció régi arcokkal!!!
Budapest szívében a sokat megélt Ráday Klub, ismét kinyitotta kapuit, egy jókora ráncfelvarrás után.
Az első komolyabb elektronikus tánczenei megmozdulásra nem kisebb nevet sikerült kis hazánkba csábítani a szervezőknek, mint Meat Katie.

Az angol dj/producer Mark Pemberként született a techfunkot akkor még hírből sem ismerő világra. Kanalával ütemesen kalapált az etetőszéken, majd eljött a serdülőkor, mely változatos tapasztalatszerzése később váratlan ötletre buzdította a névválasztás döntő pillanatában hezitáló csávót: magára öltötte egy igen húsos pornócsillag(ócska) álarcát, s azóta emígyen jegyzi nőiesnek igazán nem mondható zenéit. A kezdetek kezdetén, egy punk bandában aprított, majd a patinás Wall Of Sound kiadó berkeiben dolgozott garage és lo-fi vonalon, míg végre sokak örömére rátalált saját hangzására, ami a breakbeat tech- és tribal house-zal, technoval és electroval, meg némi lecsupaszított funkos lüktetéssel beoltott élveteg keveréke. A Kingsize Records indította el pályafutásán, amely máig legismertebb zenéinek gondozója (pl. „Rotten dot com", „Bring Yourself"). Hamarosan az akkoriban még szárnypróbálgató alstílus alkotóműhelyévé tette a keze alatt futó néhai Whole 9 Yards kiadót, amin sorra pattintotta köztudatba mára neves producerek egész csapatát (pl. Dylan Rhymest, Elite Force-ot, Dark Globe-ot, vagy Sons of Slough-t). Eddig két szerzői albumot fejezett be, egyet 1998-ban, egyet 2001-ben („Off The Bone" és a „Long To Belong"). Rajongói azonban főképp számtalan remixmunkája és kollaborációja nyomán kedvelhették meg, terjedelmes diszkográfiája bizonyítja, hogy ő ma a techfunk/breaks elsőszámú munkamániása. A bulin pedig mire lehet majd tőle számítani? Kőkemény ritmusokra, közte a 2004-ben elindított Lot49 kiadó megjelenésre váró, exkluzív zenéinek hosszú sorára…

Természetesen a megfelelő fel és levezetésről, illetve a kisterem megfelelő lazító hangulatáról jeles hazai lemezlovászaink fognak gondoskodni.
A nagyteremben a hazai break királynő Ludmilla, az örökmozgó és mindig friss dolgokkal operáló Sikztah és az új generáció „nindzsája" Pryus izgatják a népet.
A kisterem tökéletes lounge hangulatáról a hazai tech-house export-cikk duó egyik fele Behnam, az újdonsült Hairy tag Nigel Snorter és a Mono-ból jól ismert Metha felelnek majd!



2008.10.11.szombat
pwr mngmnt presents:
BOOMBOX 
(hi speed breakin',beatin' and ravin') @ Ráday Music Pub


Helyszín:
Ráday Music Pub
1092, Budapest Ráday utca 43-45.
E-mail:
info@radaymusicpub.hu
Web:
www.radaymusicpub.hu
Jegyek:
Lányoknak 22:00h-ig ingyenes!
Éjfélig 1000Huf, utána 1500Huf.
Állandó italakció:
99Huf / 0.5l Soproni
Info: 06.70.650.81.43
E-mail:
sikztah@mecca.hu
Web:
www.boombox.hu
www.myspace.com/​boomboxbudapest

Deck A:
MEAT KATIE (lot49-uk) www.meatkatie.co.uk
LUDMILLA(tilos/ayra recordings) www.ludmilla.hu
SIKZTAH (mecca events/ayra recordings) www.sikztah.com
PRYUS (ninjabreakz) www.ninjabreakz.com

Deck B:
BEHNAM (solid beats) www.collinsandbehnam.com
NIGEL SNORTER (hairy) www.hairy.hu
METHA (breakbeat massive)



Meat Katie LIVE @ Surf Bay Poland Chałupy / Kuźnica







Ajánlott lemezek

  • Renaissance – The Masters Series: Satoshi Tomiie

    Satoshi Tomiie mixeli a Renaissance kiadó Masters Series-sorozatának a legújabb részét. A japán-amerikai lemezlovas az aktuális kedvencei mellett kiadója, a Saw Recordings hamarosan megjelenő felvételeiből is bemutat párat.

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó