Pulzar

Partyajánló

Szegedi Ifjúsági Napok @ Újszegedi Partfürdő

Dátum 2008-08-30
Helyszín Újszegedi Partfürdő
Stílus ismeretlen
Szegedi Ifjúsági Napok40 éves a Szegedi Ifjúsági Napok
Szabadság, szerelem, SZIN
Újszegedi Partfürdő

Szegedi Ifjúsági Napok @ Újszegedi Partfürdő

40 éves a Szegedi Ifjúsági Napok

Szabadság, szerelem, SZIN

A hazai fesztiváltörténelem első ifjúsági-zenei fesztiválja, a Szegedi Ifjúsági Napok idén ünnepli negyvenedik születésnapját. Ez alkalommal - április 15-től - negyven napig olcsóbban lehet megvásárolni az elővételes SZIN bérletet. A nyári fesztiválszezon legnagyobb záróbulija idén augusztus 27-30 között várja látogatóit az Újszegedi Partfürdőn. Vízpart, napsütés, haverok, szabadság és szerelem.

Immár negyven éve, hogy a SZIN hívószavára az ország szinte minden pontjáról indulnak fesztiválozók a Tisza-parti városba, ahol megbízhatóan jó az idő, hideg a sör és jó a hangulat, tehát minden együttáll, hogy az ember egy végső, nagy bulival vezesse le a nyarat. A Tisza közelsége, a fesztiválnak helyt adó, medencékkel tarkított Partfürdő és a város vonzó közelsége a legegyedibb hazai fesztivállá teszik a SZIN-t. Nem beszélve a programokról: a hazai zenekarok legjobb hangulatú koncertjeiket adják a folyóparti fesztiválon. Idén fellép Barabás Lőrinc Eklektric, a 30Y, a Kaukázus, Péterfy Bori és a Love Band, a Quimby, a Kispál, a Tankcsapda és persze sokan mások. A külföldi előadók közül már biztosan a SZIN vendége lesz a Russkaja, a vodkával higított orosz vircsaft. Az orosz - és köztük egy magyar - emigránsokból álló bécsi zenekar a nevében is zseniálisan megfogalmazza ars poeticáját; a "russ" az orosz lélek, a "ska" a tempó, a "ja" pedig az életigenlés megfelelője. Ugyancsak fellép a Russel Small és Jason Phats alapította formáció, az Európa-szerte a legjobb dance-act-ként emlegetett Phat's & Small.

 

A szervezők most ajándékkal kedveskednek a leendő látogatóknak: a 40. születésnap alkalmából 40 napig olcsóbban lehet megvenni az elővételes hetijegyet. Tehát a 10.500 forintos jegyet, május 25-ig, 9.000 forintért válthatják meg a SZIN látogatók, ezzel 3.500 forintot spórolva a - 12.500 ft-os - teljesárú jegyhez képest.

A Red Lounge Korai Öröm koncerttel nyit a nulladik napon, majd CIRCUS MAXIMUS bemutatja: Percy, Dieselboy valamint Sp & Scinetyc – hajnalig. Ezen a helyszínen köszönthetjük az Európa-szerte a legjobb dance-act-ként emlegetett Phat's & Small formációt, de itt lép a publikum elé majd Péterfy Bory és a Love Band, Jamie Winchester és Hrutka Róbert, a Neo, a Balkan Fanatik, The Moog, az Amber Smith s az olasz The Room.

 

A JATE sátor már a nulladik napon várja a SZIN-ezőket, a programon Irie Maffia feat Mc Sena, Mc Colombo, valamint REWIND ON THE RUN, azaz Dj. Palotai, Dj. Ludmilla, Dj. Cadik és Mc ZEEK. A további napokon ez a helyszín Godot dumaszínházza

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó