Pulzar

Partyajánló

Made INN Summer @ Buddha Beach, Budapest

Dátum 2008. június 26.
Helyszín Buddha Beach, Budapest, IX. ker Közraktár u.9-11
Stílus ismeretlen
Made INN SummerA nyár közeledtével nem csak a pihenni vágyó emberek vonulnak a szabadba, de partizók többsége is inkább szabadtéri bulikat keres a négy fallal körbevett klubok helyett. Természetesen egy partihoz DJ-k is kellenek.Buddha Beach, Budapest, IX. ker Közraktár u.9-11

Made INN Summer @ Buddha Beach, Budapest

A nyár közeledtével nem csak a pihenni vágyó emberek vonulnak a szabadba, de partizók többsége is inkább szabadtéri bulikat keres a négy fallal körbevett klubok helyett. Természetesen egy partihoz DJ-k is kellenek.

A közönség igényeihez alkalmazkodva a Made INN csapata is áthelyezi a rezidenciáját, Budapest egyik legnépszerűbb szabadtéri szórakozóhelyére. Június 5-étől kezdve minden csütörtökön a Buddha Beachen kerül megrendezésre a Made INN Music party, ahol az est két rezidense minden héten vendégül látja majd a hazai house- deephouse szcéna egy-egy neves képviselőjét. Az első hónapban Pöli és Rocha mellett jelen lesz Madox, Forteba, Lank és Zee kiknek neve garanciának tekinthető egy felejthetetlen éjszakára. A felvezetést minden héten Peet Cale és Daviss prezentálja majd, megteremtve ezzel egy igazi forró nyári éjszaka hangulatát.

Kapcsolódó cikkek

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2006-06-04] Moonline szülinapja!
    @ Buddha Beach, Budapest

    Június 4.-én vasárnap mindenkit vár a Buddha Beach ,ahol adonat új Electrovoice hangrendszeren hallgathatod a nyár legfrissebb zenéit!Ezen az estén ünnepli Skiz és Moonline születésnapját akiket Shootie és Madox egészít ki a dj pult mögött.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó