Pulzar

Partyajánló

JustMusic FM presents BOAT 2007 part 02 @ Szántódi Rév - Balaton

Dátum 2007. augusztus 11.
Helyszín Szántódi Rév - Balaton
Stílus ismeretlen
JustMusic FM presents BOAT 2007 part 02A Boat Party 2007 második része újra várja a hajózni vágyó fanatikusokat a Balaton közepére. Aki lemaradt a fergeteges első felvonásról, bepótolhatja most, hiszen Matthey Dekay, hazánk egyik nagy kedvence mindenképp ott lesz, és a Kecel Festival-on óriási sikerekkel debütáló argentin: Martin Garcia is.Szántódi Rév - Balaton

JustMusic FM presents BOAT 2007 part 02 @ Szántódi Rév - Balaton

A Boat Party 2007 második része újra várja a hajózni vágyó fanatikusokat a Balaton közepére. Aki lemaradt a fergeteges első felvonásról, bepótolhatja most, hiszen Matthey Dekay, hazánk egyik nagy kedvence mindenképp ott lesz, és a Kecel Festival-on óriási sikerekkel debütáló argentin: Martin Garcia is.

Hazai színekben az örök Boat Party rezidens Tommyboy, a Justmusic.fm képviseletében pedig Cartman a garancia a felejthetetlen bulira.
A fergeteges hangulat, a hajók találkozása a Balaton közepén, a 40.000 Watt hangrendszer,
és a flyeren is látható festői naplemente és napfelkelte vár Téged is .
Indulás augusztus 11-én 22 órakor a Szántód-révből.
Várunk sok szeretettel!

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2005-08-13] Boat Party
    @ Szántódi Rév - Balaton

    És mindenki, aki még nem élte át, vagy épp aki már átélte milyen is az, amikor szép lassan fekete fátyol hull az égre, amikor megszólal a kürt, amikor elindulnak a hajók, s megszólalnak azok a bizonyos mindent elsöprõ basszusok. Tengerre mindenki… ismét, augusztus 13-án…

Kapcsolódó cikkek

  • Remixverseny Budai & Vic-kel és a Cre8tionnel

    Az új Budai & Vic bakelit és digitális EP a “Forever” megjelenése alkalmából első alkalommal hirdet remixversenyt Budai & Vic és a négyszámos EP-t megjelentető Cre8tion Records.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó