Pulzar

Partyajánló

Admirable Open Air @ Vecsés- Kerekerdő

Dátum 2007. július 21.
Helyszín Vecsés- Kerekerdő
Stílus ismeretlen
Admirable Open AirSzeretnél jegyet nyerni? Nem is kell mást tenned mint, hogy az alábbi két kérdésre helyesen válaszolsz és válaszod elküldöd a JATEKkukacPULZAR.HU címre. Tárgyba kérlek írd ADMIRABLE OPEN AIR A helyes megfejtők között 3*2 belépőt sorsolunk ki.

1. Ez az első ADMIRABLE OPEN AIR az évben?

2. Voltál Már ebben az évben open air partyin?

Vecsés- Kerekerdő

Admirable Open Air @ Vecsés- Kerekerdő

Szeretnél jegyet nyerni? Nem is kell mást tenned mint, hogy az alábbi két kérdésre helyesen válaszolsz és válaszod elküldöd a JATEKkukacPULZAR.HU címre. Tárgyba kérlek írd ADMIRABLE OPEN AIR

A helyes megfejtők között 3*2 belépőt sorsolunk ki.


1. Ez az első ADMIRABLE OPEN AIR az évben?


2. Voltál Már ebben az évben open air partyin?

Az Admirable Night idén még népszerűbb, mint eddig bármikor. Garay Andris szabadtéri sorozata július 21-én egy újabb izgalmas fejezettel bővül. A meghívott vendég DJ-k egytől-egyig letették már névjegyüket a minőségi elektronikus zene asztalára. A friss, erdei levegő pedig mindehhez újabb különleges aromát szolgáltat:



Az est szülőatyja ezúttal olyan zenebombát gyártott, aminek a robbanása valószínűleg még hosszú évek múlva is visszhangzik majd nemcsak a vecsési négyszögletes kerekerdőben, hanem a mi füleinkben is...



Itt van mindjárt Laurine Frost, vagy ahogyan még sokan emlékeznek rá: Coldfish. A fiatalember ebben az évben új névvel és friss, ropogós elektronikával született újjá, ami már ontja ránk a dub, ambient és minimal rázósabb, pezsgő elemeit.Az éveleji Frostworks kislemezét (Salto Rec.) olyanok fogyasztották előszeretettel, mint Luciano vagy éppen Adam Beyer. Az aktuális Evil Hinko - Wirrsinn Ep (Laurine Frost dub) a magyar-német illetőségű Two-B-Music-nál jött ki, s már egy héttel a megjelenés után az amerikai Balance Record Pool Chart-on az ötödik.Jelenleg Ripperton-nal "Lazy Fat People" dolgozik együtt új lemezén.A dél-európaiak gyakorlatilag azonnal ráharaptak a Frost-féle melegségre, sorban kapja a meghívásokat a Pireneusi-félszigetről és a többi - temperamentumáról és vérbő éjszakáiról - híres mediterrán vidékről. Mindemellett gőzerővel készülnek a primőr Frost-termékek is: remixek, original darabok, kislemezek. A Coldfish név is átment némi változáson ezzel egyidejűleg, de szigorúan a kísérleti, újító szándékot megtartva. Jelenleg a báb-állapotban készülődik az új arculat, s jövő év elejére már az újjászületett Coldfish-darabokkal ismerkedhetünk! Az Admirable Night csillagos ege alatt tehát egy új, hipnotikus Laurine Frost & Codfish live set-re van kilátás - melyben kizárólag a saját darabok szerepelnek!



A Hairy csapatából ismert Andre szintén a kiváló érdemrend várományosa, aki hosszú évek óta a zenei berkek lappangó művésze volt, s a legutóbbi időben reneszánszát éli. Spacekid és Nightowl néven is egyre többet hallani felőle, a minimal és tech house elkötelezett híve, a stílus mesteri előadója, s egyre inkább szerzője is. Például a patinás német tech-house kiadó, az Exun gondozta legutóbbi szerzeményét, ami az eladási listák élén landolt, rögtön az első héten. Munkáit hazai és nemzetközi lemezlovasok is előszeretettel pörgetik. Emlékezetes élményt nyújtott a 2006-ban megalakult Hairy Records tagjaként a Der Dritte Raum, illetve Magda fellépésén. Többször is játszott a Justmusic.Fm műsoraiban az elmúlt egy év leforgása alatt, de mostanában az ország minden táján egyre keresettebb a neve.



Junkie a legújabb generáció él-lemezlovasa, akit a Secretfusion projektből ismerhetünk, amit Hawky barátjával kormányoznak a hazai és nemzetközi vizeken. Junkie barátunk máris komoly babérokkal büszkélkedhet a naptárában, hiszen számos külfödi party vendégeként szerepelt már, olyan nagy neveknek szolgáltatva a köretet, mint pl. Michael Mayer. Persze nem csak szólóban, de társával közösen is rendszeresen hívják őket, s mostanság egyre sűrűbben találkozhatunk vele (velük) a legkülönfélébb line upokon.



A dél-magyaroszági próféta, Journey Blage szintén a legifjabb nemzedék képviselője, aki tehetsége révén már számos alkalommal belopta magát a hazai közönség szívébe-fülébe.



A házigazdától ezúttal is hamisítatlan Garay-féle Open Air set-et kaphattok,amit ő és az ő hőn szeretett Ableton Live-ja közösen hív majd életre a fülünk hallatára!



A zenei élmény megfelelő továbbításáról a fülek felé ezúttal is profi Dynacord hangrendszer gondoskodik.A szemeket pedig Visual show kápráztatja majd el.



"Gyere és éld át..."

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2007-06-09] Admirable nights
    @ Vecsés- Kerekerdő

    Az idei nyár kezdete sem az allergia kiújulásához, vagy a strandok nyitásához köthető, hanem a rég várt szabadtéri rendezvények beköszöntéhez. A tavalyi évben már bizonyított az Admirable Night a Vecsés melletti Kerekerdőben, idén - ha lehet - még nagyszabásúbb partival véteti észre magát Garay önálló estje.
  • [2007-06-09] Kezdődik az open-air szezon!
    @ Vecsés- Kerekerdő

    Az idei nyár kezdete sem az allergia kiújulásához, vagy a strandok nyitásához köthető, hanem a rég várt szabadtéri rendezvények beköszöntéhez. A tavalyi évben már bizonyított az Admirable Night a Vecsés melletti Kerekerdőben, idén - ha lehet - még nagyszabásúbb partival véteti észre magát Garay önálló estje.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó